Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Igaz, hogy nem minden fiatalna...

Igaz, hogy nem minden fiatalnak van közönségi oldala? Vajon miért szerintek? Amikor szülei meg testvérenek is van?

Figyelt kérdés
2021. aug. 28. 17:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Közönségi oldala senkinek nincs. Közösségi oldala sem soknak max profilja egy közösségi oldalon. De egyre inkább megy ki a divatból ez.
2021. aug. 30. 11:03
 12/16 Stumpf István válasza:
0%

Sok embernek, sok fiatalnak nem a saját nevėn van... :(

Kukkolók, vagy titkos ilonkák.

2021. szept. 1. 08:22
 13/16 anonim válasza:
80%
Nálunk a 13 évest egyszerűen nem érdekli. Van messengere, mert amikor regisztráltuk, akkor még lehetett fb nélkül. Meg viber. Ezen csetel a barátokkal. Azt mondja, nem is érti, mi a jó a fb-ban. De szerintem ebben az is benne van, hogy nincsenek olyan barátai, ismerősei, akik érdeklik őt,és ne találkoznának nap, mint nap. A 17 évesnek csak azért van, mert van osztálycsoportjuk, másra nem használja. Arra is keveset. A kicsi egy darabig instagrammozott, de főleg fotókat osztott meg. Én színházak, múzeumok, stb oldalait követem, meg pár hasznos csoportban vagyok, ami az érdeklődési körömbe esik (gyógynövényes, rovarhatározós, vegyszermentes kertészkedős, kutyás csoport, a lakóhelyem csoportja, ilyesmik), a legtöbb ismerősöm le van némítva 😂. Főleg, akik politikával árasztják el a falat... Viszont van sok hasznos dolog a fb-on. Egyik se nélkülözhetetlen, de azért jó, hogy van.
2021. szept. 3. 07:34
 14/16 anonim ***** válasza:
52%
a fecabook a 2000-es évek végén volt felkapott, most már csak az idősek használják vagy aki valahogy ottragadt
2021. szept. 4. 00:56
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Helló! Fiatalként azt tudom mondani, hogy akinek van valami hobbija, vagy tájékozódni akar valamilyen téren, annak elengedhetetlen, hogy legyen akár facebookja. Nagyon sok infó, csoport van, ahol lehet tanulni bizonyos témákról. Olyan dolgokat találni ilyen közösségi médiákon, amit a böngészőkön nem. De már a tanuláshoz, sulis dolgokhoz is kell, szóval ritka az ilyen.
2021. szept. 4. 21:02
 16/16 anonim ***** válasza:

Én főleg a régi osztálytársak miatt vagyok fent. A rokonokat, barátokat enélkül is megtalálom. Inkább a messengert használom. A gyerek benne van az osztálycsoportban, ott beszélik meg a házikat vagy egyéb programokat. De kb havonta néz rá, mert nem érdekli.

Amúgy miért kéne azért Facebook fiók, mert a közvetlen családnak van? Az anyjával, apjával csak beszél otthon egy fiatal!

2021. szept. 5. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!