Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Igaz, hogy nem minden fiatalna...

Igaz, hogy nem minden fiatalnak van közönségi oldala? Vajon miért szerintek? Amikor szülei meg testvérenek is van?

Figyelt kérdés
2021. aug. 28. 17:54
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
közösségi oldala
2021. aug. 28. 17:54
 2/16 anonim ***** válasza:
37%
Közönségi oldala senkinek nincs, nemhogy nem minden fiatalnak.
2021. aug. 28. 17:55
 3/16 A kérdező kommentje:
De van mindenek majdnem mindenkinek!
2021. aug. 28. 17:56
 4/16 anonim ***** válasza:
41%

A 2-es úgy értette, hogy közöNségi oldala nincs, közösségi persze sokaknak van.

Nem vagyok annyira fiatal (42), de soha nem volt facebookom, se egyéb. Nem érdekel mások élete olyan szinten, hogy 1 perc múlva tudjam, hogy hol van, mit eszik, mit csinált a gyereke, stb. Aki olyan barát, ismerős, azzal bármiről beszélgetek, bármit elmesélhet, megmutathat.

Nekem sincs olyan vágyam, hogy tudassam a világgal, hogy épp hogy érzem magam, milyen hangulatban vagyok, mit főztem, stb.

Tájékozódni végképp nem ezeken a fórumokon szeretnék.

2021. aug. 28. 18:02
 5/16 anonim ***** válasza:
96%

30-40es korosztálytból sok ierősömnek nincs.

Nem olyan megdöbbentő ez.

Sokan vagyunk akik csak olvasgatunk rajta vagy csoportok miatt használjuk (adok veszek, a településün csopirtja stb) de sosem posztolunk, nem írunk hszeket stb

2021. aug. 28. 18:34
 6/16 anonim ***** válasza:
41%

Nekem sincs, és csak 25 vagyok.

A face-től hányok, a tiktok szerintem baromság. Instával semmi bajom, de az sem érdekel.

Aki meg egész nap ezeken lóg, élete nincs.

2021. aug. 28. 19:04
 7/16 anonim ***** válasza:
89%

Mondjuk aki azt mondja, hogy nincs élete annak, aki ezen lóg, de közben Ő maga nem használja és fogalma sincs, hogy mire való, az nevetséges.

Én nem mutogatom magam, a privát életemből semmit nem osztok meg. Mások sem igazán érdekelnek, így a fb szép lassan megtanulta, hogy azokat ne is mutassa. Mutat egyébként a munkám kapcsán számtalan szakmai oldalt, amik igen hasznosak. Rengeteg tudásanyag is van fent, szakmai csoportok, stb. Pl. ott tanulok marketinget, a fb-on bonyolítom főleg a vállalkozásomat, tehát én ott dolgozom főleg. Ha ezért nincs életem mások szerint, hát nincs. :))

2021. aug. 28. 20:23
 8/16 anonim ***** válasza:
90%

Én 38 éves vagyok, nincs facebook oldalam. Nem is lesz. Férjemnek van.

Húgomnak van, a párjának is.

Anyukámnak sincs.

2021. aug. 28. 21:27
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
16 éves vagyok, és nincs. Szüleimnek van, de főként csak hírolvasásra használják.
2021. aug. 29. 15:31
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van Facebookom, hogy tudjak írni, ha kell Messengeren, de egyébként nem használom, most egy Tool zenekaros kép a profilképem, meg egy "Tűz/Víz/Föld/Lays chips" a profilképem és ennyi, de ezek is csak azért, hogy ha valaki be akar jelölni, akkor tudja, hogy én vagyok az, akit keres. De egyébként nem osztok meg semmit, nem írok ki semmit, mert nincs rá szükségem.
2021. aug. 29. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!