Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális anyuka hány naponta...

Normális anyuka hány naponta szól a gyereknek, hogy fürödni meg? ( magától nem megy, kérésre is csak hosszabb vitával)

Figyelt kérdés
2021. aug. 9. 06:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%
Fürdés alatt konkrétan a kádban való ücsörgést érted? Zuhanyozni nem tudna? Én se szeretek tisztálkodás céljából fürödni. Zuhanyozni sokkal gyorsabb, jóval kevesebb víz megy pocsékba, és szerintem könnyebb is folyó vízben mosakodni.
2021. aug. 9. 11:19
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Van aki rájön, én hajat mosni utáltam (dús, hosszú hajam volt ami télen reggelre se száradt meg néha) és volt hogy egy hónapig nem mostam meg. Aztán egyik nap megvakartam a tarkóm, megszagoltam a kezem és majdnem öklendeztem a szagtól, na azóta rendesen mosom.

Bár amilyen irdatlan büdös emberekkel találkozom naponta, el kell hogy keserítselek valaki leél egy életet úgy hogy nem tartja fontosnak a fürdést.

2021. aug. 12. 08:40
 13/14 qkker1 ***** válasza:
debil család /Martin/ lvl 158796
2021. aug. 12. 15:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Én megmosdatom
2021. aug. 31. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!