Normális anyuka hány naponta szól a gyereknek, hogy fürödni meg? ( magától nem megy, kérésre is csak hosszabb vitával)
Figyelt kérdés
2021. aug. 9. 06:16
11/14 anonim válasza:
Fürdés alatt konkrétan a kádban való ücsörgést érted? Zuhanyozni nem tudna? Én se szeretek tisztálkodás céljából fürödni. Zuhanyozni sokkal gyorsabb, jóval kevesebb víz megy pocsékba, és szerintem könnyebb is folyó vízben mosakodni.
12/14 anonim válasza:
Van aki rájön, én hajat mosni utáltam (dús, hosszú hajam volt ami télen reggelre se száradt meg néha) és volt hogy egy hónapig nem mostam meg. Aztán egyik nap megvakartam a tarkóm, megszagoltam a kezem és majdnem öklendeztem a szagtól, na azóta rendesen mosom.
Bár amilyen irdatlan büdös emberekkel találkozom naponta, el kell hogy keserítselek valaki leél egy életet úgy hogy nem tartja fontosnak a fürdést.
13/14 qkker1 válasza:
debil család /Martin/ lvl 158796
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!