Csak nekem fura ez?
Sem 5 utcát tekerni nem veszélyes, sem messengeren beszélni éjjel 1-kor (nyár van, most miért ne?)
Neked ki mondta, hogy ez nem fér bele?
12 évesen mi a faszér ne tekerhetne le 5 utcát?
Vagy utca alatt kokain csíkokat értesz?
Én kb 7 éves koromtól egyedül jártam iskolába (30 perc séta) 10 éves koromtól busszal jártam másik városból, 15 éves koromtól még messzebb jártam és sokszor tartottak délután 5-ig a szakmai órák, majdnem este 7-re értem haza.
Meg ne haragudj, de van olyan 13 éves aki már nem szűz (nem mondom hogy helyes).
Ismerek olyan 12 éveset, aki már önálló és megbízható és olyan 12 évest is, aki egy kerge 8 éves szintjén mozog. A szülő felelőssége megítélni, hogy az ő gyereke melyik kategóriába tartozik, és ezért sem pro sem kontra nem illik elítélni. A gyereke biztonsága fontos számára, ezért felelősségteljes döntést igyekszik hozni mindenki.
És felmerült bennem, hogy nem lehet, hogy ez csak kifogás felétek, de az igazság az, hogy nem akarják, hogy a fiaddal barátkozzanak? Mert beszélgetni online nem veszélyes, mégis tiltják ezek szerint, nem? Lehet, hogy ezek csak "tünetek" és a valódi probléma egészen más, nem a távolság vagy a kor.
12 eves voltam amikor megprobaltak fenyes nappal elrabolni, pedig az iskola es a hazunk kozott csak egyenesen kellett menni , nagyjabol 10-12 perces utvonalrol van szo.
Nem azt a vilagot eljuk mint 20-30 eve volt.
Felnott vagyok, megis rettegek ha egyedul kell eljutnom gyalog a-bol b-be, mert nap mint nap olvasom a helyi csoportban, hogy a kettyos bolond no megint terhes nokre meg kisiskolasokra tamadt, hogy a keses hajlektalan megint megkergetett valakit... folytassam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!