Hogy szoktál aludni?
Nem úgy értem,hogy jól vagy rosszul, hanem,hogy milyen pózban (hason,háton,jobb/bal oldalt)
Persze csak arra gondolok,hogy melyik pózban szoktál lefeküdni és általában melyik pózban ébredsz (a többit nyilván nem tudja az ember)
Nemet és kort is:)
Előfordul hogy háton alszom el bár mostanában már inkább hason szeretek aludni úgy hogy a fejem jobbra néz a bal karom a fejem alatt van a jobb kezem meg ökölbe szorítva tartom az állam alatt, a lábaim egyenesek. Ja, és szinte mindig háton ébredek.
L/14
oldalamon fekve és egy nagyobb párnát vagy takarót ölelgetek... (amióta nincs barátom)
16/L
Hát általában 1óra kell ahoz h elaludjak...
Így alszok el: Hát-Jobb-Bal-Jobb-Has-Hát-Jobb-Bal-Has
És ha ezt nem játszom el akk nem tudok elaludni...
Ébredni meg mindig máshogy ébredek... de éjszaka annyit forgolódok h lecsúszik teljesen a lepedő meg az ágy végében van egy nagy párna.. az is mindig a szoba másik végében van XD
Én amíg alszom mindig lerúgom magamról a takarót aztán főleg télen néha arra kelek fel hogy fázok, a paplan meg a földön van. Mondta a tesóm h nem rég álmomba nevettem közbe húztam felfelé a takarót. Egyáltalán semmi ilyenre nem emlékszem úgyhogy valszeg télleg aludtam közbe. O_o
Előző 14 éves lány voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!