Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy szoktál aludni?

Hogy szoktál aludni?

Figyelt kérdés

Nem úgy értem,hogy jól vagy rosszul, hanem,hogy milyen pózban (hason,háton,jobb/bal oldalt)

Persze csak arra gondolok,hogy melyik pózban szoktál lefeküdni és általában melyik pózban ébredsz (a többit nyilván nem tudja az ember)

Nemet és kort is:)

2010. aug. 28. 13:21
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Előfordul hogy háton alszom el bár mostanában már inkább hason szeretek aludni úgy hogy a fejem jobbra néz a bal karom a fejem alatt van a jobb kezem meg ökölbe szorítva tartom az állam alatt, a lábaim egyenesek. Ja, és szinte mindig háton ébredek.

L/14

2010. aug. 28. 18:31
 12/27 anonim ***** válasza:
78%
Fal felé fordulva,összegömbölyödve alszom el és általában háton fekve kelek :) 15/L
2010. aug. 28. 21:14
 13/27 anonim ***** válasza:
78%
Jobb oldalamra fordulva alszom el, általában háton kelek. Van úgy, hogy álmomban megfordulok és a bal oldalamon kelek fel. Az extrém eset, mikor hajnalban arra kelek, hogy lehuppantam az ágyról. :)
2010. aug. 28. 21:51
 14/27 anonim ***** válasza:
78%
Előző vagyok: 13/F
2010. aug. 28. 21:52
 15/27 anonim ***** válasza:
80%

oldalamon fekve és egy nagyobb párnát vagy takarót ölelgetek... (amióta nincs barátom)

16/L

2010. aug. 28. 22:11
 16/27 anonim ***** válasza:
79%
Oldalra fekve alszom el, és reggel nem igazán tudom meghatározni,hogy miként ébredek, leginkább azért mert a felhúzott redőnyön keresztül a szemembe süt a nap én meg mérgesen felülök, lefejelem a nyitott ablakot és vissza is fekszek. +2 óra alvás :)
2010. aug. 29. 00:20
 17/27 anonim ***** válasza:
70%
Én csak úgy tudok aludni ha előtte minden féle pózban alszok :D pl. 5-10 percig jobb oldalon, utána át kell fordulnom bal oldalra, valamikor háton.... de egyébként a legkényelmesebb számomra a bal oldalon aludni,
2010. aug. 29. 10:17
 18/27 anonim ***** válasza:

Hát általában 1óra kell ahoz h elaludjak...

Így alszok el: Hát-Jobb-Bal-Jobb-Has-Hát-Jobb-Bal-Has

És ha ezt nem játszom el akk nem tudok elaludni...

Ébredni meg mindig máshogy ébredek... de éjszaka annyit forgolódok h lecsúszik teljesen a lepedő meg az ágy végében van egy nagy párna.. az is mindig a szoba másik végében van XD

2010. aug. 29. 11:23
 19/27 anonim ***** válasza:
előző vok: 13/L
2010. aug. 29. 11:23
 20/27 anonim ***** válasza:

Én amíg alszom mindig lerúgom magamról a takarót aztán főleg télen néha arra kelek fel hogy fázok, a paplan meg a földön van. Mondta a tesóm h nem rég álmomba nevettem közbe húztam felfelé a takarót. Egyáltalán semmi ilyenre nem emlékszem úgyhogy valszeg télleg aludtam közbe. O_o

Előző 14 éves lány voltam.

2010. aug. 29. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!