Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednétek a 16 éves fiatoka...

Elengednétek a 16 éves fiatokat betegen szórakozni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy csúnyán lebetegedett, egész nap fújja az orrát, 37.9 a testhője és nagyon erősen köhög.

Holnap lesz a legjobb barátja születésnapi tanyabulija, ahol ott is aludna.

Én mondtam neki, hogy így nem engedem el, de állítja, hogy jól van és szörnyen túlaggódom, szóval kérnék tőletek egy másodvéleményt.

2021. júl. 26. 12:00
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
85%

Nem.

37,9 C fokos lázzal inkább feküdjön ágyba. (Tudom, sokan csak 38 foktól tekintik láznak, de én ezt másképp gondolom.)

Nem is értem, hogyhogy nincs olyan rossz közérzete, hogy ő menni akarna.

Összefertőzné a többieket is, és valószínűleg súlyosbodna az ő állapota is.

Egyébként hogyan sikerült ebben a hőségben így megbetegednie?

Koronavírus kizárható?

2021. júl. 26. 12:04
 2/22 anonim ***** válasza:
21%
Ha holnapra jobban lesz, akkor elengedném. (Gondolom suliba 37,9-el biztosan nem akarna menni. Nem mondaná, hogy jól van)
2021. júl. 26. 12:05
 3/22 A kérdező kommentje:

Oltva van, illetve csináltunk gyorstesztet így annyira ez nem aggaszt.

Én sem értem, hogy mondhatja ilyen állapotban, hogy jól van, de nem enged, egyszerűen makacs mint az öszvér.

2021. júl. 26. 12:06
 4/22 A kérdező kommentje:

Persze, az iskolát biztosan kihagyná. :D

Én is megvárom a holnapot, és ha tényleg jobban lesz szívesen el is engedem, csak nem akarom, hogy nehezítsen a saját helyzetén.

A barátnője kisöccsétől kapta el.

2021. júl. 26. 12:09
 5/22 anonim ***** válasza:
96%
Ha a barátjának normális szülei vannak, akkor ők nem engedik oda. Világjárvány idején tudod ki engedne be egy olyat, aki lázas és köhög.
2021. júl. 26. 12:12
 6/22 anonim ***** válasza:
77%
Bizzosan nem.
2021. júl. 26. 12:12
 7/22 anonim ***** válasza:
75%
Nem csak a covid létezik ám...
2021. júl. 26. 12:16
 8/22 anonim ***** válasza:
94%
Nem. Gyógyuljon meg, aztán mehet ahova akar. Most épp benyelte, van ilyen. Ezt ki kell hagyni. A mások és a saját egészségének érdekében is.
2021. júl. 26. 12:17
 9/22 anonim ***** válasza:
89%

Valóban nemcsak a covid létezik, de teszt nélkül senki nem mondja meg, hogy ez megfázás vagy a vírus. Én már voltam covidos és még 3 hónap után is érzem a hatását. Nem játék a másik egészsége. Egy bulin aztán lehet fertőzni orrba - szájba.

2021. júl. 26. 12:32
 10/22 A kérdező kommentje:
Igyekszem megmagyarázni neki. Majd jelzek, hogy sikerült.:)
2021. júl. 26. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!