Egy kamasznak hány melltartóra, és hány bugyira van szüksége?
Figyelt kérdés
Illetve: szivacsost/szivacs nélkülit
Normál bugyit/franciát/tangát használtok?
nekem: 5 melltartóm van
és tangát használok(menzi alatt rendest).
13/L
2010. aug. 27. 18:25
1/27 anonim válasza:
Én sima bugyit használok,melltartó meg még nem kell.
13/L
2/27 A kérdező kommentje:
ja
2010. aug. 27. 18:29
3/27 anonim válasza:
kb 14 évesen kezdtem tangát hordani, de cakkor csak 2 bugyim vol tanga a többi sima, aztán ahogy elhaszálódtak a simák úgy vettem helyettük mindig tangát. Melltartóm nem tudom pontosan hány db volt, olyan 6-8 körül kb. Most sincs több.
21/L
4/27 anonim válasza:
Melltartó akkor kell, ha már akkora melled van, amit tartani kell.
5/27 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó: Van mit tartani.70/B...
2010. aug. 27. 18:36
6/27 anonim válasza:
nekem se tangára se melltartóra nincs szükségem mert fiu vagyok!
7/27 anonim válasza:
és legtöbbször franciát hordok, de van tangám is. ha megvan akkor simát,bár tampont használok. melltartóból kb 10-12, és van mit tartani, 80/D-E (ez fazon-márka függő)
13/L
8/27 A kérdező kommentje:
18:43: Kösz a felvilágosítást:))
2010. aug. 27. 18:45
9/27 anonim válasza:
nekem nincs semmilyen melltartóm. van kb. 10 bugyim ami mind normál bugyi. nem tanga.
14 lány
10/27 anonim válasza:
Huhh, nekem nagyon sok bugyism van, rendes, és francia bugyi. Melltartó meg még nem kell, csak ilyen melltop, abbólvan kb 5db.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!