Gáz, ha 15évesen a minimaxon megnézem a Mr. Beant és a Sharon naplóját? (lány)
szerintem nem.:D
sharon naplóját pont a mi korosztályunknak csinálták[szerintem,mivel sharon 13 éves:D]és valószínüleg egy 8 éves kisgyeerk nem érti.:D én sem értettem anno,de most már teljesen értem.
mr.bean meg szerintem kortalan.
én régebben varázslatos iskolabuszt néztem.jó kis nosztalgia volt.=)
13/L
A Mr Beant én is szoktam nézni. Én nagyon szeretem a Sharon naplóját és meg szoktam nézni amikor van. Szerintem nem gáz.
L/14
Én is megnézem néha a Sharon naplóját :D [néha= ha váltogatom a tv-adókat, és véletlen épp ez megy a minimaxon xD]
Mr. Bean-t minimaxon nem nézem meg, mert sztem az a rajzos izé sz.r, de a filmek tök jók :D
13/L
A Mr. bean szerintem sincs 'korhoz kötve', a 60 éves mamám is nézi.
A Sharon naplója meg tényleg tiniknek lett kitalálva, csak sokakat megtéveszt hogy normálisan rajzolták meg az embereket és a minimaxon megy...Egyébként mikor adják a Sharon naplóját?
A Mr.Beant a mai napig szeretem,de már nincs Minimaxunk,így youtube-n néha visszanézek egypár részt.Meg mikor egyik ismerősnél vagyunk,akkor is nézem a kislánnyal(5 éves) a Mr.Bean-t és a Sharon naplóját(azt csak néha):D
Szóval nem gáz..lényeg,hogy érezd jól magad^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!