12eves lányom le szeretné vágni a fán szőrzét...ti engedtétek már?
Én már leszoktam a teljes borotvalasrol(29 vagyok), inkább testszőrvágóval rövidre nyírom csak. Ami kilóg a bugyiból, ott meg ha úgy van akkor gyantazom.
Az a baj, hogy van aki hajlamos szobenövesre, szortuszo gyulladásra és hát az se jobb. A vagasokrol meg nem beszélve.
Akkor már inkább maradjon simán rövid. Plusz borotva után még szúr, ha nő vissza.
Ha ragaszkodik a borotvahoz, akkor eleinte sokpenges férfi borotvát használjon inkább.
Még egy lehetőség az ipl. Azt mindketten tudjátok használni, ha sötét a szőr és világos a bőrötök.
Nem fog megerősödni, ez bromság.
Ha erősödne, akkor csomó nő már borotválhatatlan szőrzettel járna. Ezt azok terjesztették el, akiknek érdekük, hogy a nők ne borotválják, hanem pl gyantáztassák jó pénzért.
Egyébként én nem kértem engedélyt ilyesmihez.
Nekem anya 10 évesen nyáron mondta apámnak, hogy "kéne valamit kezdenünk a szőrével"-mert nagyon sűrűre nőtt 9 éves korom ősze és 10 éves korom nyara közt. Úgy egy jó évig nem csináltam abszolúte semmit, alsós voltam. Majd felsőben úszáshoz leborotváltam, nem emlékszem már rá, hogy csak oldalt vagy az egészet-e, de tudom, mert a hónaljam és a lábam is akkor kezdtem el leszedni (előbbit nem akartam, de anya megkért rá, én meg ráokéztam🤷♀️). 12 évesen egy osztálykiránduláson kilógott a bugyimból, ahogy feküdtem és egy lány odavilágított, elkezdett nevetni és elég kínos volt, úgyhogy onnantól megfogadtam, hogy engem így többet nem fognak látni. Bikinivonalat mindig leszedtem, majd az öltözőben volt szó egy nagyon hosszú fanszőrről a csapban és, hogy "ki hagyja meg manapság ilyenre? Fujj!"-lesütöttem a szemem (mert nekem is nagy volt, ráadásul ilyen áttetszős volt a bugyimon egy kis rész, próbáltam nagyon gyorsan átöltözni, majd otthon nekiestem magamnak a borotvával és reménykedtem benne, végeztem olyan jó munkát, hogy, ha a fiúk tényleg kukkoltak, mint ahogy azt híresztelték, akkor nem voltam ciki előttük.😅
Mindennek a teljes borotválkozásnak kb 6 éve, most 19 vagyok, de sosem kértem ki anyám véleményét. Szerintem fogalma sincs, hogy hordom a fanszőröm és nem is hinném, hogy érdekli. Téged se érdekeljen szerintem, ettől még ugyanúgy tisztességes lány marad meg minden, legfeljebb kevesebbet feszeng és kényelmesebben fogja érezni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!