Ti mikor engedtétek, hogy a lányotok a barátjával aludjon?
Én 14 évesen együtt aludhattam a barátommal, kellő felvilágosítást kaptam mindenről, 1 évig együtt is voltunk. Nem történt semmi komoly ilyenkor még, de ha tiltják, szerintem tuti lett volna valami... 18 évesen már a babám apukájával jöttem össze, 8 évvel ezelőtt, most vagyok várandós.
Korán értem, értelmes, felelősségteljes voltam mindig, és hálás vagyok a szüleimnek, hogy hagytak élni, tapasztalni, így 18 évesen tudtam, hogy a megfelelő emberrel vagyok együtt, és nem akkor kezdtem még el tapasztalatot gyűjteni, különben lehet, hogy most nem itt tartana az életem (boldog párkapcsolat, közös ház, baba a pocakban 26 évesen)
Ne legyünk álszentek, amikor egy fiú és egy lány együtt alszik, ott szex lesz, a kérdés csupán az, hogyan...
Felelősségteljesen, védekezve vagy bután és veszélyesen.
A lánynak el kell mondani, hogyan kell fogadni a fiú közeledését. Nem forgatókönyvet kell neki adni, hanem csak elmondani nagyjából mire számíthat. Ja és gumi nélkül csakis orál. Nem kell szégyenlősködni, bátran ki kell mondani mindent, a szex az élet része.
Még annyit, ha netán nem engeded meg, akkor meg fogják oldani máshogy, a tudtodon és bármiféle beleszólásodon kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!