Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Havi 40 ezer forint költőpénz...

Havi 40 ezer forint költőpénz egy tininek sok?

Figyelt kérdés
Igazából költeni nem nagyon szokta, inkább nagyobb dolgokra gyűjt belőle. Úgy hogy ezen kívül a legtöbb dolgot a szülőktől megkapja (ruhák, kaja stb) Szerintetek ez sok?
2021. júl. 3. 00:16
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
86%

12-es én vagyok a kommentelő aki havi 4000-et kapott

most 20 éves vagyok

2 éve volt, nem 1959

amúgy egyetértek sokakkal, ne kapjon ilyen sokat, csak keveset, ha meg neki több kell menjen el dolgozni

Én is dolgoztam és dolgozok 18 éves koromig a fizetésem 100 azóta a 75 %a a szüleimnek ment, velük élek, ők tartanak el, én egyetem mellett nehezen tudok sokat keresni de amennyivel lehet besegítek

a havi 4ezer amire 2 éve emelték még mindig áll, (plusz a kevés keresetem). megvagyok belőle

szerintem meg kell tanulni nem szórni a pénzt hanem megbecsülni, és megdolgozni érte. (ha nem is megy el dolgozni a gyerek, de a ház körül is végezze el a házimunkákat) a pénzt a legtöbb ember nem csak kapja hanem kemény munkával kiérdemli (no respect a kivételnek)

havi 40ezret adni a gyereknek hülyeség

2021. júl. 7. 13:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!