Költözés? Miért viselkedik így a kamasz?
Külterületen lakunk.Kb 4km a várostól. Egy új építésű ingtlanban. Most a lányom aki 15 elkezdett azon háborog i hogy neki mennyire szar itt, meg hogy ő a belvárosba akár lakni, meg minden osztqlytarsat ott lakik. És ez a ház egy nagy szar.Meg el akar költözni hogy adjuk el. Hiába mondom m dogji, hisz nem azért küzdöttünk ilyen sokat a férjemmel hogy ezeket megvalositsuk, hogy legyen egy korszerű házunk gazdaságnak. Van kocsinak tudjuk hozni vinni, de a bekötő út végén van a buszmegálló. Mehetne azzal is mert valahogy most olyan mintha szégyelne minket.Nem vagyunk lepukkantak. Fiatalok vagyunk, jól öltözöttek.Most nem tudom egy tündéri lányból hogy lett pár hónap leforgasa alatt egy seggfej. Nem tudom mit tehetnénk...
Esetleg ha valaki olyan olvassa aki kamasz írjon ő is légyszíves.
Julika, azért itt lakunk, mert édesapád és én ilyen életet, ilyen lakóhelyet szeretettünk volna magunknak. Te is nemsokára felnôsz, kirepülsz, és olyan életet, lakóhelyet választasz magadnak, amilyet szeretnél. Ha a mostani ház nem tetszik, az is egy tapasztalat, legalább tudni fogod, milyet ne válassz a jövôben. Mi viszont, ha te kirepülsz, itt maradunk. És szeretnénk olyan helyen maradni, ami nekünk tetszik, ami a szivünkhöz nôtt.
Én ennyit mondanék mindenféle ingerültség és szemrehányás nélkül, és ezzel le is zárnám a témát.
A CSOK egyik elszenvedői a kamaszok, akiket kiszakítanak a megszokott környezetből.
Mi munka miatt költöztünk Pest megyébe. 33 éves fejjel is utálom. Alig várom, hogy visszaköltözzünk. Egy kamasznak, főleg ha a barátai is ott vannak, sokkal jobb a fővárosban. Minden elérhető távolságban van és mjobb a közlekedés.
Hogy jön ide a CSOK? 20 éve is volt ilyen probléma. Amikor a szülők összekuporgatnak kertes házra, boldogok, hogy a gyerek majd szaladgálhat a kertben. Ezt vagy sikerül véghez vinni abban a korban, amikor még tényleg kerti szaladgálásra vágyik a gyerek, vagy nem, de azt tippelem, a többségnek tiniként már inkább csak semleges (bent ül, haverokkal elmegy valahova), vagy egyenesen rossz a kert (segíteni kell karban tartani).
Sajnos ez ilyen. Azért most kezdődött, mert most kerül(t) gimibe, tini, és ahogy idősödik, egyre több találkozási/buli lehetőség… lenne, ha elérhető közelségben lenne, és ha könnyebben meg lehetne oldani a hazajutást.
4 km-t, ha az útviszonyok engedik, leküzdhetne biciklivel is. Ez nem opció?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!