18. Születésnapra, fiúnak milyen különleges ajit érdemes venni? Keresztanyja vagyok, tehát valami ütős vagy vicces dolog kéne.
Figyelt kérdés
2021. jún. 17. 09:31
2/12 anonim válasza:
A vicces az lenne ha vennél neki egy barbibabát. De komolyra fordítva a szót,lehet egy élménynek jobban örülne. Cross motorozás,tandemugrás és hasonlók
3/12 anonim válasza:
Ajit, tudod 1-es. Mint amikor egyszer Valentin-napi ajándékozásra kért valaki ötleteket interneten, és így tette fel a kérdést:
"Valcsi napcsi ajcsi?"
4/12 anonim válasza:
Kb mennyi a keret? Mert mondhatom azt is, hogy autó, lakás, esetleg egy utazás vagy csak ajándékutalvány 20.000 Ft értékben
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi hogy megfogtad a lényeget, kedves 1-es!
A keret az max 15-20 E lenne.
2021. jún. 17. 11:35
6/12 anonim válasza:
Esetleg belépő jegy valami olyan helyre amire szívesen elmenne, vagy ha van valami hobbija akkor ahoz kapcsolódó dolog
8/12 Pascal84 válasza:
Kedves kérdező!
Ajándék (aki? - annyira szép a magyar nyelv miért kell elbaszni?) téren nem lenne baj többet tudni a kedves fiatalemberről. Az előttem lévőknek igazuk van, egy szép élmény - koncert, színház, cross motorozás.
De meg is lehetne kérdezni, hogy mit szeretne mire van szuksegeo.
9/12 anonim válasza:
Szerintem egy karórának a legtöbb férfi/fiú örül mindig. A férfiaknak a karóra az egyetlen ékszerük (kivéve persze a karikagyűrűt). És az biztos hogy egy maradandó dolog és ha ránéz te fogsz eszébe jutni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!