Kamaszok! Milyen stílusirányzatok vannak, miket ismertek? Es ti tartoztok valamelyikbe?
Nem igazan tudom, hogy mi ezeknek a pontos gyujtoneve...:) az ilyesmikre gondolok: dark, emo, punk, rocker....stb Milyen stilusok leteznek?Es te esetleg tartozol valamelyik kategoriaba?
esetleg ha le tudnatok par sorban irni, hogy mik is az egyes kategoriak jellemzoi...
Elore is koszonom a valaszaitokat! :)
Én igazából olyan mindenféle vagyok, egyszer farmer-póló, egyszer kislányos cuki cuccok, egyszer valami laza... szóval, olyan semmilyen, és mindenféle :)
13/L
Utolsónak: Miért ne? Ezt mondd el nekem. :P
11/L első
"11 évesen ne irjálj ide"
:D:D szerintem se :) Még kislány vagy, örülj neki =)
rocker , skinhead , metalista , repper hiphopos , drogos hippik , punk , discos , .. most igy ezek jutottak eszembe .
sajat velemeny : ki nem alhatom azokat akik valamelyiket divatbol csinaljak ! az emberiseg legalja = drogosok !
nem cigizek nem drogozok .. alkalom adtan iszok ( buli , koncert , unnepseg faluba )
"Es braust unser Panzer
Im Sturmwind dahin."
15/F
Én rockot hallgatok, de nem mondanám magam rockernek...:)
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!