Kamaszok! Milyen stílusirányzatok vannak, miket ismertek? Es ti tartoztok valamelyikbe?
Nem igazan tudom, hogy mi ezeknek a pontos gyujtoneve...:) az ilyesmikre gondolok: dark, emo, punk, rocker....stb Milyen stilusok leteznek?Es te esetleg tartozol valamelyik kategoriaba?
esetleg ha le tudnatok par sorban irni, hogy mik is az egyes kategoriak jellemzoi...
Elore is koszonom a valaszaitokat! :)
Sok van. :) Én szerintem nem tartozom sehova. Viszont azt utálom, hogy mindenki leemósozik. ><
11/L
11 évesen hogy lehet leemózni? Nem vagyok sokkal idősebb nálad [2évvel], de azért 11 évesen még elég gyerek vagy [én is az vagyok].
Amúgy hű, tényleg rengeteg van.
Wikipedian megtalálod a zenei stílusok listáját: [link] , tudom, hogy nem erre gondoltál, de simán "stílusok listája"-t nem találtam :S
13/L
Ha van olyan stílus h semmilyen akkor én oda sorolom magam.Nem akarok bármilyen stílust követni. Én nem állok be a sorba mint a többi birka!
17 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!