Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megvennéd a 14 éves lányodnak...

Megvennéd a 14 éves lányodnak másfél havonta 5000ft-ért azt a sampont, ami jó a hajára korpa ellen?

Figyelt kérdés
Más nem jó neki, már mindent próbált. Viszont 5000ft rengeteg egy samponért
2021. máj. 29. 17:54
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon el vagytok eresztve anyagilag, ha ezt megteszed - te tudod - csak a korpa miatt nem tenném - én inkább kipróbáltam a baba sampont, utána ecetes vízzel öblítést, heti 1x és bevált. Azóta is ez megy és minden ok (azóta változtattunk sampont is, de kímélőset, aloe-verával. Szép fényes hajunk van. Sokan azért is korpásak, mert egyenest a fejbőrre öntik a sampont - ez nem jó - 1 dl vízbe tesszük egy műanyag pohárban, felengedjük meleg vízzel, és úgy használjuk, nem "direktben", akkor jobban szárít, és korpásít, bőrgyógyásztól is hallottam már. Hát, próba szerencse, árta i nem árthat, és olcsó :-) (Volt fiú munkatársam is kipróbálta, neki is elmúlt, bár kicsit nehezen vette rá magát, mert azt hitte, olyan szaga lesz, mint az ecetes uborka :-) Butaság, elszáll az illat, a hatás megmarad. (Mami71)
2021. szept. 23. 00:41
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!