Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megvennéd a 14 éves lányodnak...

Megvennéd a 14 éves lányodnak másfél havonta 5000ft-ért azt a sampont, ami jó a hajára korpa ellen?

Figyelt kérdés
Más nem jó neki, már mindent próbált. Viszont 5000ft rengeteg egy samponért
2021. máj. 29. 17:54
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy megvennem, biztos kinos neki tarsasagba is hogy korpas a haja. Biztos tobb penzert is habozas nelkul megvennem
2021. máj. 30. 10:00
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen.
2021. máj. 30. 12:06
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Mindenképp.
2021. máj. 30. 12:48
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem korpás a hajam hanem otthoni szőkítéssel elrontottam . Mégis anyukám megveszi a megfelelő hajápolási termékeket a töredező hajamra . ( vágatok mindig belőle ) Így nem tudom megérteni , hogyha valaki nem tehet arról rossz a haja ne kapná meg a megfelelő ápolást.
2021. máj. 30. 20:02
 35/41 anonim ***** válasza:
100%
ha az használ, akkor igen
2021. jún. 1. 12:52
 36/41 anonim ***** válasza:
19%
Nem értem miért kellett lepontozni, ha már pénzed nincs, eszed legalább legyen. A felfuttatott márkák sem aranyból gyártják a termékeiket, sokszor szimplán a nevük miatt tudják akár csillagászati áron eladni a termékeiket, a kialakult presztízs miatt, meg azért, mert mindig lesznek olyan lusta és pénzes emberek, akik nem járogatnak utána annak, hogy igazából semmi extra nincs a termékükben, ami egy másikban ne lenne meg. Pláne szépségápolási termékeknél, és élelmiszereknél van jelen a dolog. Hány olyan élelmiszer gyár van, hogy ugyanazt gyártja le de kettőnek is zakcsózza, aztán 600 forintos különbségekkel veszik ugyanazt, mint ami a Tescosban is benne lenne. Ha ilyen dolgokra nem figyel oda az ember, simán át.asszák az élet más területein is. Ha nincs felesleges 5000 ftja az embernek egy samponra, akkor igenis elkezdhet utána járni egy olcsóbb verziónak is.
2021. jún. 1. 13:27
 37/41 anonim válasza:
100%
Igen
2021. jún. 9. 21:54
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi nem sok érte havonta
2021. jún. 16. 17:23
 39/41 anonim ***** válasza:
100%

Valszeg ez a Bioderma Nodé lesz. Drága és gyorsan fogy, de megvenném mindenképpen.

Esetleg próbáld meg a Detergens Sulfuratom sampont (gyógyszertárban kapható), az csak valami 700-800 ft, de csak addig használ ameddig használod és évekig ellenjavalt a használata. Előtte azért érdemes bőrgyógyásszal egyeztetni.

2021. jún. 20. 00:58
 40/41 anonim ***** válasza:
100%

Persze, most elnéznéd, hogy korpás fejjel mászkál? 14 évesen azért az még a szülők igénytelensége 90%-ban, mert valljuk be suli mellett nem tudja megkeresni a rávalót, esetleg 15-16 évesen már nyáron tud melózni, de azért szegény ne arra gyűjtsön már, hogy megvegye az egész éves samponját.

A kénes samponoktól a víz lever, nekem is volt bajom a korpával, olyan kénes szaga volt a hajamnak szárítás után is, alig jött ki belőle, tiniként biztos nem ezt választanám, hogy még ezért is szekálják.

2021. júl. 8. 11:52
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!