Kamaszok! Ti meddig maradtok vagy maradhatok fent szuli időben?
Figyelt kérdés
kort és nemet is lécci.2010. aug. 23. 14:11
21/38 anonim válasza:
Addig maradhatok, amig akarok, es ez valtozik, van, hogy kilenckor felborulok, van, hogy hajnal 3-kor meg ebren vagyok.. Meg ha tanulnom kell, akkor le se fekszem:D
23/38 anonim válasza:
attól függ milyen fáradt vagyok. amúgy olyan 9:30 és 10:30 között
12 L
24/38 anonim válasza:
10-fél11-11
attól függ hogy mennyire fáradtam
el..
25/38 anonim válasza:
22-23 de van mikor éjfélig is fent vagyok...
13/L
26/38 anonim válasza:
max 11-ig, de általában már fél 11 körül meek aludni :D
nekem semmi izgi nincs este, kevesen vannak msnen, nincs jó műsör a tv-ben stb
ja és F/17
27/38 anonim válasza:
nekem ez nincs megszabva. azért se szólt mert legutóbb délután 5kor mentem aludni meg azért se szól ha éjjel 3kor találkozok vele a konyhán. csak reggel szokott kiröhögni hogy "milyen volt a 2 óra alvás?most rábasztál:D"
suliidőben azért éjfélkor elszoktam menni aludni vagy korábban.
16/F :D
28/38 anonim válasza:
08-23 19:19 De szánalmas vagy! 8-kor XD ebnevelde LOL
30/38 anonim válasza:
nálunk ez nincs megszabva, de azért olyan 11 fele már lefekszem. de ha nagyon sokat kell tanulnom, vagy megy valami jó a tévében akkor van hogy éjfél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!