Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A szüleim kényszeríthetnek...

A szüleim kényszeríthetnek rá, hogy elvetessem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 17 éves leszek, a barátom pedig 18, akivel 3 éve vagyunk együtt. Teherbe estem, de semmiképp sem szeretnénk elvetetni, főleg ő. A szülei teljes mértékben támogatnának, azt is fel ajánlották, hogy költözzek oda. A szüleimnek még nem mondtam el, de semmiképp nem engednék és kényszerítenének, hogy vetessem el. Hatalmas háború lenne itthon, az egész család be támadna, hogyha ez kiderülne. Természetesen se azt nem várnám el a szüleimtől, hogy pesztrálják a gyermekem, se azt hogy anyagilag támogassanak. De ők abba sem egyeznének bele, hogy elköltözzek.

Nem kioktatást szeretnék kérni, hanem segítséget. Fogamzásgátlók szedtem.

2021. máj. 7. 11:29
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
84%
Lúzer vagy.
2021. máj. 8. 22:17
 52/56 anonim ***** válasza:
0%
Nem kényszeríthetnek.
2021. máj. 9. 12:17
 53/56 anonim ***** válasza:
84%

Gyerekként akarsz nulla forintból mások nyakára szülni és elvárni, hgoy a párod - aki az első végigsírt éjszaka után fog kidobni kölyköstől - szülei tartsanak el?

Wow...

A párod szülei is nettó ostobák, én legalábbis biztosan nem hagynám, hogy az aktuális pncus odacuccoljon meg odaszüljön. Felejtős.

Ha annyira felnőtt vagy, akkor tartsd is el a gyerekedet, ne más kontójára szüljél.

Ja, de mégsem vagy felnőtt, mert apádék reakciójától már f.sol.

2021. máj. 10. 15:11
 54/56 anonim ***** válasza:
72%
Ebből szokott az lenni hogy megszületik oda költözik a lány ,parhonap ev mulva rájön a fiú hogy ő meg nem élt és a kislány. Agyerkkel mehet vissza a mamához.....sajnos ezt láttam többször is a környezetemben. És mivel bárhogy is vélekedést a szüleiről szerintem nalluk jobban senki nem szeret ,szerintem mond el neki és próbáld megértetni velük hogy te nem szeretnéd elvezetni a babát és kérd anyudat hogy lelkileg támogasson téged....az elej nehéz lesz de szerintem anyukád szíve is megenyhul ha még születik a baba. Nem vezetnek el én sem semmi képen de a szuleimmel semmiképp nem akarnék roszban lenni
2021. máj. 13. 15:07
 55/56 anonim ***** válasza:
100%
Szüleid hogy fogadták? Megtartottad a babát?
2021. jún. 6. 02:41
 56/56 anonim ***** válasza:
100%

Van egy hasonló eset a családomban. Mindenki azt hitte, hogy a fiú nem fogja bírni (a saját szülei szerintem sem), de a lány betegedett bele a helyzetbe. Eleinte elvoltak, aztán a baba pár hónapos korában az anya már totál szarik mindenre, nem takarít, nem látja el a gyereket, egész nap a telefonját nyomkodja, meg iszik. A srác csinál mindent a ház körül, ha átjön hozzánk a akkor csak panaszkodik, meg bánatában ő is rákapott az alkoholra. Közben sorra hozták a szar döntéseket, összeházasodtak, meg vettek valami nagyon (tényleg nagyon) ótvar házat a szüleik közelében.

Ennél már csak az a szomorúbb, hogy Facebookon meg játszák a boldog családot.

2021. jún. 6. 07:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!