A szüleim kényszeríthetnek rá, hogy elvetessem?
Sziasztok! 17 éves leszek, a barátom pedig 18, akivel 3 éve vagyunk együtt. Teherbe estem, de semmiképp sem szeretnénk elvetetni, főleg ő. A szülei teljes mértékben támogatnának, azt is fel ajánlották, hogy költözzek oda. A szüleimnek még nem mondtam el, de semmiképp nem engednék és kényszerítenének, hogy vetessem el. Hatalmas háború lenne itthon, az egész család be támadna, hogyha ez kiderülne. Természetesen se azt nem várnám el a szüleimtől, hogy pesztrálják a gyermekem, se azt hogy anyagilag támogassanak. De ők abba sem egyeznének bele, hogy elköltözzek.
Nem kioktatást szeretnék kérni, hanem segítséget. Fogamzásgátlók szedtem.
Én 2 ilyen tinianyárol tudok, mind a kettő unokatesóm.
Az egyiknek 16évesen, állítólag gyogyszer mellett fogant a fia. Szülei nem tudtak rola a 14.hétig, csak akkor mondta el. Nem kell mondanom, baromira kiakadtak, jogosan. Az apja hallani se akart a babáról. A csaj inkább elköltözött a sráchoz és szüleihez. Meglett a baba, 1évig még megvolt a rózsaszín köd. Azt a csaj rájött, nem élt semmit. Elkezdett bulikba járni. A gyereket a mama nevelte. Majd szakítas lett. A csaj összepakolt azt a gyereket is otthagyta. Talált maganak egy másik srácot, 1év után ott is sikerült felcsináltatnia magát. Mondanom sem kell azt a gyereket is otthagyta az apának a rózsaszin köd után. Most itt ott él, rokonoknál, barátoknál, mert a szülei konkrétan látni sem akarják.
Másik unokatesóm 17évesen szült, 1hónapja volt együtt a párjával, sikeresen meg is kötött benne a gipsz.
Azóta már van másik 3, csak dolgozni ne kelljen. Szakmája nincs, így nem is nagyon tudna... a férje beleszakad a munkába, hitel kb mindenen.
Szülei neki sem segítenek, mert nem bírják elnézni, hogy a gyerekük ezt az életutat választotta.
Hozzáteszem nem ugyanazok a szülők. A szülők tehetősebbek, unokatesóim megkaptak mindent. Nem is borsodban, hanem fejérmegyében élnek, nem kissebbségiek.
És mihez akarsz kezdeni?
Ugye azt tudod hogy nem lesztek örökké együtt az aktuális paliddal, hiába írják le mindjárt 15-en, hogy "dehát a nagyszüleim is 14 és 15 évesen jöttek össze, és 70 éve házasok"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!