Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egy ötödikes gyerektől online...

Egy ötödikes gyerektől online oktatásban elvárnád ezt?

Figyelt kérdés
Önállóan tanuljon, azaz bejelentkezzen az élő óráira, megírja a háziját és a dolgozatait folyamatos nyaggatás nélkül? Úgy értem, hogy ne kelljen ott ülni mellette egész nap, figyelmeztetni hogy megint elhagyta/nem írta meg a leckéjét, hosszasan kérlelni hogy írja már meg, kikeresni neki hogy másnapra mire kell készülni, figyelmeztetni hogy jelentkezzen be órára és írja meg a dolgozatait.

2021. máj. 3. 18:41
1 2
 11/13 1Léna ***** válasza:
82%
Igen elvárnám, hogy a saját feladatait önállóan végezze, mert ha felnőtt lesz nem fogok a munkahelyén mögötte állni. Ha nem tanulja meg, hogy a tetteinek, hanyagságának, lustaságának, követketményi lesznek, akkor az élete vakvágányra futhat.
2021. máj. 4. 07:35
 12/13 anonim ***** válasza:
97%
A fiam negyedikes. Tavaly gáz volt az online oktatás, mindent nekem küldtek a tanárok, és nekem is kellett visszaküldeni, egész nap mellette ültem, mire megcsinálta. De az idén online órákat tartottak (most már nem), és teljesen meglepő módon mindent csinált teljesen egyedül. Kb. du kettőkor bejelentette, hogy mindene kész, dolgozatokat is leadta, stb. Teljesen le voltam nyűgözve. De nyilván a tanárokon is múlott, hiszen tartottak rendesen órát, nem csak a szülőknek küldözgették az anyagot.
2021. máj. 5. 22:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Már 3.-ban is
2021. máj. 9. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!