Megengednétek a 13 éves lányotoknak, hogy ilyen haja legyen?
Figyelt kérdés
Kb. olyan barna a lányom haja, mint a képen látható lányé.
Mostanában mindig mondogatja és kérdezgeti tőlem, hogy nyáron esetleg lehetne ilyen haja. Ti mit gondoltok?
2021. ápr. 22. 13:45
11/39 anonim válasza:
Nem. Majd ha gimnazista lesz akkor igen. De csak ha fodrász csonálja (ako nem csak leszívja hanem színt is fest rá, mert ez rohadtul sárga nem szőke)
Ált iskolában nem engedném a hajfestést.
Melleg szerimtem ez baromi ronda is.
Erre a lányom figyelmét is felhívnám
12/39 anonim válasza:
Igen. Emlékszem én mennyire utáltam, hogy anyám soha semmit nem engedett kipróbálni, sosem kísérletezhettem a külsőmmel. Ennek megfelelően mindig úgy éreztem, hogy nyomin nézek ki a többi lányhoz képest. Én biztos nem leszek ilyen. Ez csak haj, ha nem tetszik, vissza lehet festeni, aztán majd lenő.
13/39 anonim válasza:
Én is csak színezővel engedném. Biztos nem szívathatja le a haját, keressen olyan világos krétát vagy színezőt a neten, ami befogja a sötét haját, akkor csakis nyárra! mehet a dolog. Egyèbként ez csak vékony arccal és dús hajjal áll jól.
14/39 anonim válasza:
Igen.
Mi anno szövegkiemelővel festettük így egy tincs hajunkat pirosra s zöldre. :D
15/39 anonim válasza:
Nem örülnék mert szerintem nagyon hülyén néz ki. De ha nagyon akarja akkor legyen.
16/39 anonim válasza:
Igen. Ha elballagott általánosból, utána nem csak nyárra.
17/39 anonim válasza:
Egy 13 éves nem ballagott sehonnan, 7.osztályos. 15 évesen már leszivathat két tincset.
18/39 anonim válasza:
Kollégám 12 éves lányának hasonló, csak neki szőkésbarna alapon vörös van. Ez csak tőled függ, mit bír el az értékrended.
19/39 anonim válasza:
miért ne. senkinek nem árt vele. max vmi feltételhez kötném, jó bizonytvány, házimunka elvégzése, stb, igény szerint
20/39 anonim válasza:
Persze, hogy engedném. Ha ilyen apróságokat nem engedek, persze hogy lázadni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!