Mi az amit nem tudtok megvásárolni?
Figyelt kérdés
Nem a pénzhiány miatt,hanem mert nem kínálja senki2010. aug. 22. 08:20
1/19 anonim válasza:
Kíváncsi leszek a válaszokra, csak azért írok :-) NEkünk nincs ilyen, minden beszerezhető, szerintem...
2/19 anonim válasza:
Becsület. Szeretet (őszinte). Elismerés.
3/19 anonim válasza:
Ja, mármint nem nekem, hanem általánosságban írtam. :)
4/19 anonim válasza:
Bizony,az őszinte barátságot,az őszinte szeretetet,az egészséget nem lehet megvásárolni..:S biztosan sokba kerülne,ha meglehetne venni..és nagyon jó lenne..:)
Meghát pld. a szerelem érzése,a szeretet érzése..tőlem sem lehet megvásárolni.:)
Dolgozni kell érte..nem fizikálisan,hanem szellemileg.:)
5/19 anonim válasza:
Nem tudom, hogy most milyen témájú dologra gondolsz.
A bátyám -- aki nagyon ritkán jön haza Angliából -- Magyar Válogatott focimezt akart venni, de sehol sem talált...
Különben ha a pénzhiányra kellene példákat írni, akkor arra többett tudnánk!
6/19 anonim válasza:
egy egyszerű, fekete, minden szar nélküli, minden csicsa furapánt satöbbi nélküli magas teletalpú fekete cipőt. évek óta nem tudom beszerezni. pedig szerintem nem nagy kérés. csak nem kínálja senki :D
10/19 anonim válasza:
diós activia. sehol nem találok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!