Hogy adjam a tudtára, hogy ne bántsam meg?
Falura költöztünk 2éve. Velünk egy időben költöztek ide a szembeszomszédek is.
Én 28, férjem 30, fiunk 2éves.
Szomszédba anyuka 28, apuka 30.
Van egy közös 3éves fiuk, illetve a csaj előző kapcsolatábol egy 7és egy 11éves lány.
A 11éves lány akiről szo lesz.
Nagyon jóba lettünk velük, hisz egyidősek vagyunk. Fiúk együtt szerelgetnek, segítünk egymasnak amiben tudunk. A csajjal is tök jó viszony lett, ő is itthon, én is. Egymasnak vagyunk csak úgymond a faluban. Egyikúnk se ismer nagyon mást.
Ahányszor átmegyek a csajjal beszélgetni, a nagylánya folyton ott van, mintha velünk egyidős lenne, vagy nem is tudom hogy fogalmazzak. Beleszól mindenbe, mindenhez tud egy pletykát, stb... ezzel még ugy nagyon nem is lenne bajom. Hanem kb úgy kezelne engem, mintha a kisbarátnője lennék. Folyamat fényképezkedni akar velem, hogy tegye ki facebookra, instára. Nem sima képek, hanem ilyen nyuszifüles, meg stb.. kb lekoptatni nem tudom. Nekem irogatja kivel veszett össze, kibe szerelmes, stb.. meghallgatom, nem vagyok bunkó, de ezt szerintem nem nekem kellene..
Irogat, hogy átjön, vagy menjünk ki sétálni.
Mostmár kb csak velem lenne, mert én olyan jó barátja vagyok.
Mindtam mar neki finoman, nem egyszer, hogy az anyja lehetnék, hogy nekem már gyerekem van, jön a második, neki meg legyen a suli a fontos. Szerezzen barátokat... de kb egyik fülén be, a masikon ki. Megbantani nem akarom. De egyre jobban zavar, hogy az anyja a barátnőm, mégis a lany néz a játdzópajtásának kb.
Az anyjának is emlitettem, neki annyi volt a válasz, hogy megért, beszel vele. A lanynak nincsenek barátai, velem próbál jóba lenni, de nekem ez már sok.
Hogy razzam le, hogy ne legyen sértődés, de a szépszó nem segít?
Illetve az anyjával se akarok emiatt rosszban lenni...
Meg kell neki mondani, hogy van életed, van saját gyereked, akivel foglakoznod kell. Pont.
Nem fogja megérteni, de az már az ő problémája.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!