Hogy adjam a tudtára, hogy ne bántsam meg?
Falura költöztünk 2éve. Velünk egy időben költöztek ide a szembeszomszédek is.
Én 28, férjem 30, fiunk 2éves.
Szomszédba anyuka 28, apuka 30.
Van egy közös 3éves fiuk, illetve a csaj előző kapcsolatábol egy 7és egy 11éves lány.
A 11éves lány akiről szo lesz.
Nagyon jóba lettünk velük, hisz egyidősek vagyunk. Fiúk együtt szerelgetnek, segítünk egymasnak amiben tudunk. A csajjal is tök jó viszony lett, ő is itthon, én is. Egymasnak vagyunk csak úgymond a faluban. Egyikúnk se ismer nagyon mást.
Ahányszor átmegyek a csajjal beszélgetni, a nagylánya folyton ott van, mintha velünk egyidős lenne, vagy nem is tudom hogy fogalmazzak. Beleszól mindenbe, mindenhez tud egy pletykát, stb... ezzel még ugy nagyon nem is lenne bajom. Hanem kb úgy kezelne engem, mintha a kisbarátnője lennék. Folyamat fényképezkedni akar velem, hogy tegye ki facebookra, instára. Nem sima képek, hanem ilyen nyuszifüles, meg stb.. kb lekoptatni nem tudom. Nekem irogatja kivel veszett össze, kibe szerelmes, stb.. meghallgatom, nem vagyok bunkó, de ezt szerintem nem nekem kellene..
Irogat, hogy átjön, vagy menjünk ki sétálni.
Mostmár kb csak velem lenne, mert én olyan jó barátja vagyok.
Mindtam mar neki finoman, nem egyszer, hogy az anyja lehetnék, hogy nekem már gyerekem van, jön a második, neki meg legyen a suli a fontos. Szerezzen barátokat... de kb egyik fülén be, a masikon ki. Megbantani nem akarom. De egyre jobban zavar, hogy az anyja a barátnőm, mégis a lany néz a játdzópajtásának kb.
Az anyjának is emlitettem, neki annyi volt a válasz, hogy megért, beszel vele. A lanynak nincsenek barátai, velem próbál jóba lenni, de nekem ez már sok.
Hogy razzam le, hogy ne legyen sértődés, de a szépszó nem segít?
Illetve az anyjával se akarok emiatt rosszban lenni...
Valószínűleg kevesebb idő jut rá, a 3 éves kisfiú mellett, és egy 11 éves már érdeklődik a felnőttek világa iránt, számára a testvérei már nem érdekesek nagyon. Gondolom ha falu, nincs gyerek társasága. Jobb esetben az iskolában ellenne, de az most nem tudom, hogy megy.
Megmondhatod neki, hogy most az anyukájához jöttél, a privát üzeneteire meg nem válaszolsz, fényképet nem csinálsz vele. Idővel megunja. Ha nagyon elkezd hisztizni szólsz az anyjának, hogy kérlek beszélj vele, mert nem akarok a barátnője lenni, erre korban hozzá illő lányok valók.
Hu de gonosz vagy, biztos eletbevagoan zavaro lehet szegeny kislany.:(
Remelem a kislany anyukaja kinyitja a szemet es o fog lekoptatni teged.
1!
Foggalmam sincs, mit hittem 17évvel ezelött magamról... de hogy anyám barátnőit nem neztem jatszópajtásnak, na az tuti...
2!
Az tuti, hogy az ovis, meg a kis sulis sok időt vesz el tőle.
Sok vele egykorú van itt a faluban, őhozzájuk szerintem simán tudna csapódni. Csak valamkért nem akar. A fenyképekre már egy ideje nemet mondok, de az üzeneteire valaszoltam, nem akartam bunkó lenni. De hiába csak ilyen 1szavas válaszokat adtam, írja tovább a kisregényeit....
Az anyjanak már szóltam, azt mondta beszél vele. Nem akarok emiatt az anyjanál is bunko vagy hasonló lenni.
Én 12 voltam, a szomszédom 40 és 6 éves volt a gyereke.
Sokszor mentem át hozzá beszélgetni. Ő is hívott, tehát nem én nyomultam.
Én 30 éves elmúltam és mai napig szoktunk beszélgetni. Pedig már rég elköltöztem.
Inkább az a kérdés, hogy téged miért zavar?
11 éves lány már inkább csatlakozik egy felnőtthöz, mint a 3 éves fiúkhoz.
Mégis mit csináljon szegény? Vagy az lenne az elvárásod, hogy ő figyeljen a fiúkra, amíg te anyucival csacsogsz?
A kiskamaszok ilyenek tudnak lenni. 2 éve az akkor 11 évesem, amíg a többi gyerek visítva kergetőzött, odaült mellénk a szilveszteri buliban, és nem volt hajlandó odébbálni. Kicsit zavaró volt, mert azért lett volna olyan téma, amit nem feltétlenül az ő füle hallatára tárgyaltam volna ki. Következő évben áthívtam a barátnőjét, így boldogan elvoltak kettesben, és végre "lekopott" a felnőttekről. :)
Ha ennek a kislánynak nincsenek barátai, ez nálad nem pálya, de megpróbálhatsz rettenetesen unalmas felnőtt lenni, hátha megszűnik az érdeklődése. Ha sétálni akar, írd, hogy mosnod kell, ha fotózni, akkor mondd, hogy nem tetted fel a korrektorodat, és anélkül már öreg vagy a szelfikhez, meg különben is, bezzeg a te idődben még rendes fényképeket csináltak egymásról a barátok, amindenségit! Írd neki, hogy számlákat fizetsz be, hogy a férjed munkahelyi értekezletén miről volt szó legutóbb, és hogy milyen rettentőn unalmas, lehetőleg angol nevű munkát szeretnél megcsípni a gyes után. Szerintem használni fog. ;)
3-5!
Bocs, hogy a saját gyerekem, a háztartás, az itthoni munkám, és a sajat teendőim melle nincs lelkierőm napi 12x tini lovestory-kat hallgatni... hogy 28évesen nem arra vágyom, hogy egy kiskamasz legyen a barátnőm... hogy hidegen hagy, melyik színész mit csinált az instagrammon, vagy épp melyik tanar a köcsög...
Pont le 💩....
Nincs bajom a csajjal, de sok.. hogy kb oranként rámír már, hogy mizu? Visszaírok hogy semmi. Vagy h dolgozok. Vagy h altatok.. erre elkezd regényeket írni, megállás nélkül csipog a telefonom, mert ő epp ezt meg azt akarja elmesélni....
És 5!
Pont nem várja el senki, hogy a kicsikre figyeljen, figyelünk mi rájuk beszélgetés közben... csak ne csámcsogjon ott, mikor olyan dolgokról beszélnénk, ami rá baromira nem tartozik...
6!
Neked köszönöm a válaszod!
Te legalább megértettél :)
Volt ilyen csaj a közelemben gyerekként, mindig szómenése volt, a felnőttekhez akart csapódni, őket barátként kezelte. Nekem is sok volt a csaj, teljesen felnőttesen akart viselkedni és gondolkodni, minket lenézett.
Biztos gond az is ha nincs korosztályában barátja.
Várd meg mi történik ha beszél vele az anyja.
A csipogast ki lehet iktatni a messengeren, hogy arra a személyre ne jelezzen csak olvasatlannak hozza fel.
Mindig jóval később reagálj, el se olvasd. Ha írsz írd hogy dolgod van, vagy most nem alkalmas.
Ha nem esik le neki, finoman mondanám hogy keressen vele egykoruakat. Hosszú távon nem hiszem hogy besértődik, az anyja meg nem kéne hogy ezen verágjon. Ha jó barátnők vagytok és ezt így elmondod, el kell hogy fogadja. Neked kellemetlen, altataskor ír. Engem is zavarna
Elvileg felnőtt vagy, aki idézem "az anyja lehetnék"
És mégsem tudod lerázni? Persze, hogy írogat, ha te válaszolsz. És elég érdekes stílusban írsz róluk.
Eleve "csaj" a szomszéd barátnőd
"Csámcsogjon ott"
28 évesen úgy viselkedsz, mint egy zsémbes nyanya.
Meghallgatod a tini csacsogását és utána mondod neki, hogy most szeretnél beszélni olyan dolgokról, ami nem rá tartozik. Nem mersz szembeszállni egy 11 éves kislánnyal?
El tudom képzelni, ahogy biztatod szegényt, majd az anyjának panaszkodsz, hogy zavar.
Szerintem neked kéne felnőni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!