Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyák, Ti engednétek hogy a...

Anyák, Ti engednétek hogy a 15 éves fiatok egyedül aludjon otthon?

Figyelt kérdés
Ma este éjszakás vagyok, és a fiamnak az Apjánál kéne aludnia, viszont reggel haza is kéne jönnie, mert kezdődnek az online órái, és az összes anyaga a számítógépen van, és nagyon korán kéne kelnie hogy elérje azt a buszt amivel haza tud jönni. Elég sokat ingázik a két település között így is, és látom rajta hogy kialvatlan. Ma azzal fordult hozzám hogy ma nem akar elbuszozni az Apjához, hanem itthon szeretne egyedül aludni. Ti megengednétek ezt egy 15 éves gyereknek?

2021. márc. 22. 15:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
69%
Legtöbb 15 éves már nagyban maszturbál és szexel. Nem tudom milyen szer alatt írtad ki a kérdést, hogy egyedül hagyhatod e.
2021. márc. 22. 16:14
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
10 évesen aludtam otthon egyedül, mert a szüleim egy barátjuk esküvőjén voltak, ahova nem akartam menni... (Senkit se ismertem volna.)
2021. márc. 22. 16:30
 13/16 anonim ***** válasza:
89%
Persze hagynám egyedül. De nem is ertem minek buszozik össze-vissza. Akár tanulhatott volna az apjanal is nem?
2021. márc. 22. 18:03
 14/16 anonim ***** válasza:
95%

Segítségnyújtás céljából el lehet hagyni a lakást este 8 után is. Kijárási korlátozás van, nem teljes tilalom. :) Azt nem lehet, hogy az apja menjen a gyerekhez? Ha tényleg fontos neki, hogy a fiával legyen, akkor egyszer nyugodtan utazhat az apa.

Egyébként egész nyugodtan otthon maradhat éjszakára a 15 éves kamasz. Még örülni is fog, hogy végre leléptek az ősök. ;)

2021. márc. 22. 19:23
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

16 évesen költöztem el otthonról, addigra tudtam egyszerűbb dolgokat főzni és gondoskodni magamról, illetve iskola mellett dolgozni jártam...talán nem ez a megszokott, de még mindig reálisabb, mint az hogy egy 15éves nem maradhat otthon..

Ennyi idősen fiatalok kollégisták szoktak lenni, fesztiválozni járnak és sokuknak kapcsolata van. Ennyire nem tarthatod burokban szegényt..

2021. márc. 25. 21:50
 16/16 anonim válasza:
47%
Nem szabad még a vegen megérinti a csúnyáját:((((
2021. máj. 9. 02:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!