Salala Salala te mér irsz majdnem minden kérdéshez?
Pfff... van, aki ezt követi? :))) Amugy hogy lehet "lekovetni" a hozzaszolasokat? Ugyértem, kivancsi vagyok valakire, hogy még miket papol...
Ja, és ezért van az oldal :D
salalala salalala válasza:
Már írtam kétszer is,csak nem írtam eddig a nevemet:D
Utolsó előtti szánalmas vagy xD Nézd már meg azt, hogy "adatmódosítás", nem lehet, hogy az egyik kérdésnél ki van írva a neved, a másiknál nincs. Na meg a név az másfajta betűtípussal van írva... meg nem salala salala hanem Salala Salala xD
bocs muszáj volt ...:)
Tessék!
Itt vagyok;)
Köszönöm a válaszokat,jól esett olvasni:)
Egyébként egyszerű az oka,hogy miért írok olyan sok választ:
Ha találok egy kérdést,elolvasom,majd a válaszokat is ha már vannak.Ha úgy érzem,hogy tudok valamit hozzá tenni a válaszokhoz érdemben vagy még nem írtak választ,akkor válaszolok.
Én is örülök,hogy ha a kérdésemre sok hasznos válasz érkezik,mert sokan máshogy látják a dolgokat és a válaszok engem is elgondolkodtatnak néha a dolgokon:)
Egyébként mostanában azért nem láthattatok választ tőlem,mert az adatmódosítás menüpontban átállítottam,hogy ne látszódjon a nevem.Igazából nem tudom miért tettem,de ez van.
Ha szeretnétek nyomon követni a válaszaimat,akkor így marad,hogy láthassátok,miket írok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!