Normális ha a fiam rajong a sorozatgyilkosok ért?
Rengeteget olvas és beszél sorozatgyilkosokról és mintha bálványozzná öket.
szerintetek?
Nem mutat empátiát soha.
Olyan mintha nem érezne szeretetet
Ezeket vészem észre otthon de ha elmegyünk másokhoz mintha kicserélnék rá se ismerek boldog kedves nem olyan mint otthon.
Hát őszintén, a fiad kamaszodik. Ennyi idősen bármelyik kamaszra rá lehetne mondani, hogy pszichopata, amilyen hülyén viselkednek néha... :)
Empátiahiánytól se lesz pszichopata, van, akinek egyszerűen kevesebb van. Autistáknak pl. mentalizációjuk nincs, tehát empátia se nagyon müxik náluk, mégse lesznek pszichopaták. Szerintem ne aggódj ilyeneken. Ha a fiad pszichopata lenne, már rég kisállatokat gyilkolt volna. Csak kamasz, most van a csúcsán, és érdeklik a dark dolgok, nyugiiii
Az ugye megvan, hogy a pszichopaták nagyon is simulékony, jól szitulált emberek, akik kívülről a légynek nem tudnak artani?
Nem az a pszichopata, aki macskát kínoz, orvosi értelemben, la.
Engem is érdekelnek a sorozatgyilkosok, félreértés ne essék, nem bálványozom őket, de a többségük pszichológiai profilja nagyon érdekes és rengeteget is olvasok a témában. Arról nem is beszélve, hogy krimiken és bűnügyi dokumentumfilmeken nőttem fel.
Múltkor például az iskolai erőszakról olvastam egy konkrét könyvet, egyébként pedig javarészt angolul szoktam kutakodni. Anyunak szoktam mindig mesélni izgalmas eseteket, forgatja is a szemeit, de már hozzászokott az évek alatt. Érdekel a kriminológia, na :D
Nem akarok senkit sem kinyírni, max.gondolatban, de azt szerintem mindenki. Viszont igenis érdekes tud lenni a testbeszéd, viselkedéselemzés, a pszichés zavarok és társai. Írom ezt 20 éves egyetemista lányként.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!