Miért van ez? (bővebben lent)
Van egy 13 éves lánytesóm és amióta a szüleim elváltak mindig mindenben elkényeztetik (mondjuk korábban sem volt semmi, ahogy vele bántak), már teljesen el van kapatva. Bármiben vita van, mindig neki van igaza (még üti is a másikat), hiába, hogy hajmeresztő hülyeségeket állít... Kb. napi 16-18 órát nézi a tévét, mert ő nem kapcsolja ki, zenecsatornákat hangosan hallgatja, így nem tud az ember mellette például olvasni, zenét hallgatni. Múltkor az jutott az eszembe, hogy a zenét is fülhallgatón keresztül hallgassam, de így is az övét hallani. Ha szólok, hogy vegye lejjebb, csak csúnyán beszél. Nagyon sok ilyen dolog van, nagyon csúnyán beszél, az a jelzők, amiket használ, már szinte minősíthetetlen, de anyám is ugyanilyen hibás, mert mindent ráenged. Most is folyamatosan az egyetemmel szekál, lehet nem is engedem, hogy segítsen a felköltözésben. Ballagási pénzem is odaadtam neki, aztán elköltötte lassacskán és most is én vagyok a rossz, mert megemlítem, hogy így nehéz az iskolakezdés... :S Azzal jött, hogy nyáron van diákmunka (felvételiztem, de nem vettek fel, mert felsőoktatásba jelentkeztem, erről ennyit), meg csak a diákhitelt hajtogatja. Most visszarakott a kisszobába, ami régen volt az enyém, tesómmal szinte közös a légtér, csak egy függöny van, és rettenetesen idesegít a viselkedése. :(
A legutóbbi eset eléggé durva volt, reggel is anyám ezzel nyitott. Tévéztem éjjel és éjfél - fél 1 közt kimentem a mosdóba, de tesóm szemmel láthatóan fél és amikor elindulok jön utánam. Rettenetesen idegesít, mivel nem szeretném, hogy ott álljon felettem, ha van ekkora szája, akkor igenis menjen ki, nem a másikon kell élősködni. Aztán bezavartam, rázártam az ajtót és torka szakadtából ordított, anyám üvöltött, hogy én őket nem hagyom aludni, talán a mosdó olyan hely, ahova nem járunk a másik után... Anyám szerint én vagyok elviselhetetlen. Most akkor mi van? Szerintem ők azok, akik teljesen furák, de azért kérlek adjatok tippeket! :D:D
Ne haragudjatok, hogy ennyit írok (lehet rossz csoportba került:( ), de tanácsot és segítséget akarok tőletek kérni, mert folyamatosan minden miatt engem szapulnak.
Köszi.
F
Szia!
Nehéz nem figyelni rájuk, mert eléggé elviselhetetlenek... Talán másabb lesz, ha elmegyek, én is ebben reménykedek, hátha hoz változást.
Egyébként biztosan, nem tesóm az, mert ő nem regisztrált erre az oldalra. :D Meg nem szoktam verni... xD Mondjuk szerintem vele az se tenne semmit, mert sírna és csak őt sajnálnák...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!