Hogyan kezelnétek, ha a középiskolás fiatokat zaklatnák mássága miatt?
16 éves fiam a fiúkhoz vonzódik és ezt az iskolában is tudják. Volt már egy-két incidens korábban személyesen is, de mióta online vannak, sokkal inkább elszabadult. Sértő képeket szerkesztgetnek róla, belemondanak dolgokat a mikrofonba órák alatt, sokszor a közös online beszélgetésekben is téma.
A fiam nem egy tipikus anyuci kisfia, sportol és ha fizikailag zaklatnák meg tudná védeni magát, talán ezért sem volt ez korábban jellemző, de látom rajta, hogy ezek lelkileg nagyon megviselik. Nem szeretné, ha jelenetet rendeznék, szerinte csak rontana a helyzeten. Teljesen tanácstalan vagyok, tenni szeretnék valamit.
Ti mit gondoltok?
Sehogy... engem is zaklattak, pedig hetero vagyok - ne tudd meg, miket mondtak rám, pusztán mert vastagabb a szám.
Hagyjuk. Túléltem.
Középiskolában volt egy meleg barátom. Sokan piszkálták az első 2 évben, aztán ahogy felvállalta, már nem volt "izgalmas".
Szerintem is megéri megpróbálni az iskolaváltást. Lehet hogy ott is megtudják, de van rá esély, hogy teljesen máshogy fognak viszonyulni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!