Helyeselnéd, hogy intim részen szőrtelenítse magát a lányod?
Nem ellenezném, de nem is helyeselném. Ezt értsd úgy, nem mennek oda biztatni, hogy kezdje el, de ha kérdése van, beszélhetünk róla, ha kell valami szóljon. De ha nem mondja el, én úgyse lesegetem, hogy leszedte-e vagy sem, ő dolga. Ha meg véletlen rányitok, max meglepődök, de nem veszek össze emiatt vele, meg nem kezdem el tiltani.
Nem csak azért lehet szőrteleníteni, mert valaki látni fogja. Pl én szőrtelenítem télen a lábam, a franc se látja, viszont ha nadrág alá harisnyát húzok, akkor beleakad a szőrbe és húzza, ha nem szedtem le a szőrt. Na meg jobban tetszik, ha nincs bundám.
Na ilyen az intim szőrtelenítés is. Ránéz, nem tetszik, hogy kilóg a bugyiból, zavarja menstruációkor, hogy nem tud minden betét cserekor lefürdeni, ottmarad a vér a szőrbe, ha nincs szőr, akkor még könnyebb tisztán tartani napközben törlőkendővel. (Persze, tudom a zuhany a legjobb tisztálkodás, de bent van a suliba akár nyolc órát, azok közt lehetetlen tusolni)
Én bizony nem tiltanám. Semmit nem érsz el a tiltással. Ugyanúgy elkezdi majd borotválni, ha tiltod, legfeljebb titokban fogja tartani. Ami a tiltás egyik kockázata az az, hogy nem biztos, hogy megfelelő szerszámokkal (pl. más által használt borotvával) és módszerrel fogja végrehajtani a dolgokat.
Ha cikinek érzi a szőrt, annak akár nyomósabb oka lehet. Lehet hogy a szőr miatt gúnyolják a suliban. Ha valóban ez van, akkor minél később engeded neki a borotválkozást, annál tovább gúnyolják a társai.
Igen, engedd neki! Ha neki így kényelmesebb neki és jobban érzi magàt tőle akkor miért ne csinálja.
Én nem tudtam ilyesmiről beszélni anyámmal, 12 évesen az osztálykiránduláson halálra cikiztek a szőrös lábam miatt. Azután évekig nyáron is csak hosszú nadrágot és főleg hosszú ujjú pólót hordtam mert a karom is elég szőrös volt ès féltem hogy amiatt is kigúnyolnak. :(
Anyuka a kislányának: A nunid is ugyanolyan testrészed, mint a füled vagy az orrod
A lány már kamaszként: Anya szeretnék intim részen boro...
Az anyuka: So You've chosen death
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!