Helyeselnéd, hogy intim részen szőrtelenítse magát a lányod?
Szerintem nagyon jó,ha ezt megbeszéli veled. Szerintem simán helyeseld. Nekem már anno tök ciki volt általánosba,hogy még a lábamon a szőrt se engedte anyum szőrteleníteni..nemhogy mást.. pff 🥴
Amúgy hozzáteszem a mai fiatalok nagyon korán érnek..az én lányom még csak 9 éves,de már feltette a kérdést mikor borotválhatja le a lábát..csak néztem hogy mi van? Én pont 13. évet mondtam neki. :)
35/N
Nekem kamaszkoromban borzasztóan bántó volt, hogy anyám teljesen elutasította a témát. Nemhogy intim helyen, de a lábamon se meg a szemöldökömet se engedte kiszedni. Vastag, dús erős lábszőröm volt. Nyáron is hosszú nadrágban jártam, mert vérciki volt.
Van egy kislányom, és megfogadtam, ha odaér a dolog, velem bármit megbeszélhet, és normális keretek közt segítek is neki választani borotvát, krémet, vagy amit szeretne. Kozmetikushoz is elviszem, ha zavarja a szőr.
Sosem mondtam meg anyukámnak,hogy mikor kezdtem el szőrteleníteni ott de kb 13 lehettem én is. A lábamat is a tudta nélkül borotváltam le és mikor meglátta,mosolygott..
Szerintem magánügy,de ha megbeszélitek,helyeseld
És a tiltással mit érsz el? Gondolom egyedül fürdik és nem ellenőrzöd az intim testrészét, szóval bármikor megcsinálhatja magának.
13 évesen már menstruál, simán zavarhatja olyankor a szőr. Nem kell mindig a legrosszabbat feltételezni (ebben az esetben szexualitást).
Inkább beszéljétek meg, hogyan kell csinálni. Többre mész vele, mint a tiltással.
Persze, megszólhatják a többiek érte, öltözködésnél pl.
Meg amúgy is borzalmas érzés ott a szőr, ahogy írták pl a menstruációt. Nem higiénikus.
Magamból indulok ki. 1x nem kérdeztem meg róla anyámat, illetve nem mászkáltam elötte pucéran, hogy lássa mi van ott lenn... ha beleszolt volna is tojtam volna rá, mert csak az ő kedvéért nem hagyom meg. Főleg hogy nem bírom elviselni sem.
13 éves. Az ő teste. Had érezze már ő, döntse el magának, hogy neki hogy kényelmesebb...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!