Mit tegyek?Lehet hogy bántalmazzák a lányom,de nem vagyok benne biztos.
Ilyen hülyeséget meg soha nem hallottam.
A tanárokat nem érdeklik az ilyenek? 🤔😳
De ha van is ilyen, akkor is meg kell győzködni arról, hogy mi a helyzet ott.
Nem pedig a 11 éves gyerekem szavára hagyatkozni.
Frankón nem is értem az ilyet. 🤷♂️
Felnőtt vagy, szülő, és gondot okoz az ilyesmi?
Amúgy már a kategória választást sem értem.
De mindegy is...
Járj utána, hogy mi történik, ha ez valóban igaz!
F
Szerintem akkor beszélj más szülőkkel is akikről tudod, hogy az ő lányukat bántalmazzák. És ha kiderül hogy tényleg sokan vagytok így akkor össze kell fogni a többi szülővel, bemenni az igazgatóhoz, behívatni azokat a szülőket akiknek a gyereke bántalmazza a lányokat és az igazgató el beszélget szépen a szülőkkel, hogy vagy leállítják a gyerekeiket vagy szépen kereshetnek másik iskolát. Ennyi.
Kivéve ha a szülő a 200kg-os Lakatos Aurélió mert akkor az igazgató inkább elnéz a másik irányba....
Persze, persze, a space-t még mindig nem találtad meg?
De egyre hajmeresztőbb hülyeségeket írkálsz ide, neked ennyire nincs életed?
Akár tetszik, akár nem, nálunk is ötödikben úgy udvaroltak a fiúk, hogy húzták a hajukat, ütötték a lányokat. Pedig Elit általános sulinak számított, elit osztály volt egy jó városban (Érd).
Engem mint fiút is szétvertek minden nap. A tanárokat nem érdekelte, az igazgatót sem nagyon.
Mondjuk nekem van olyan tanárom akinek szóltunk és azt mondta csak akkor szóljunk ha nagyobb a baj
Ha vér folyik? Vagy mi?
Szerintem előfordulhat higy bántalmazzák de akkor az igazgatónak szólj!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!