Mennyit fog még nőni?
Sziasztok!
A fiam 13 éves és 180 cm, szerintetek felnőtt korára milyen magas lesz?
Ti és a szüleitek milyen magasak vagytok?
Egyébként simán lehet, hogy leáll most a növekedése, de akár 2 méteres is lehet. Apukám 180 cm és 13 éves kora óta nem nőtt, az akkori osztályfotón ő a legmagasabb, majd a 16 éves osztályképen pedig az egyik legkisebb.
#4. Ugye, hogy maximum 210 cm lehet?!
Úgy csinálni mintha majd vagy 250 cm lenne. Meg mondja, hogy ő a legmagasabb (idegesen), miközben 4 osztálytársa is magasabb nála.
Ha 250 cm lenne, akkor szinte utolérné a jelenleg élő legmagasabb embert a Földön. (Sultan Kösen - 251 cm) Őszintén? Erre mennyi esély van?
220 cm fölött meg olyan kevesen vannak, hogy név szerinti lista is van róluk a Wikipédián...
Szerintem a 2 méteres magasság is elég ritka. Még lehet, hogy fog nőni, de valószínűleg már nem olyan sokat.
Mivel fiú, neki gondolom ez nem baj.
Nem lehet előre tudni. Tippelni lehet az alapján, hogy a család ban milyen magasság van.
Én pl 16 évesen olyan 165 cm voltam. Egy nyár alatt nőttem hirtelen 172 centire. A két nővérem meg 155 cm körül van. Én az apám magasságát örököltem, pont egy magasak vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!