Normális ha rockot és metált hallgat a 17 éves lányom?
Figyelt kérdés
Múltkor mondtam neki, hogy mutassa meg mit hallgat, mert egész nap csak a fején van a fejhallgató. Elég durva metált hallgat, lefotóztam a lejátszási listáját a laptopján és olyanok voltak rajta, hogy Slipknot, Motionless in white, Bring me the horizon, Hollywood undead, Architects meg még jó pár ilyen fajta... ez normális? Nem értem hogy lehet szeretni az ilyen zenéket amiben csak üvöltenek. Ez nincs rá rossz hatással?2021. jan. 29. 22:15
21/27 anonim válasza:
Én is nagyon régóta hallgatok ilyen stílusú zenéket. Ettől tudok a legjobban kikapcsolni, néha jó megfeledkezni egy kicsit a mindennapi dolgokról. Nyilván mindenkinek más jön be, ez nem probléma. Szerintem még mindig jobb, mint a "mai divatzenék". De ez ízlés kérdése csak. Ha normálisan viselkedik és minden rendben van vele ez valoszínűleg kicsit sem fog változtatni a dolgokon.
22/27 anonim válasza:
Normális, nekem ez folyik az ereimben
23/27 anonim válasza:
Bárcsak több ilyen csajt ismertem volna tini koromban:)
24/27 Homokszem1234 válasza:
Jajj ezek nem is olyan durvák teljesen normális szerintem egy kicsit próbálj meg nyitottabb lenni felé
25/27 anonim válasza:
Hála a jó istennek hogy ezeket hallgatja
27/27 anonim válasza:
Én 11 évesen is metált hallgattam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!