Normális ha rockot és metált hallgat a 17 éves lányom?
Figyelt kérdés
Múltkor mondtam neki, hogy mutassa meg mit hallgat, mert egész nap csak a fején van a fejhallgató. Elég durva metált hallgat, lefotóztam a lejátszási listáját a laptopján és olyanok voltak rajta, hogy Slipknot, Motionless in white, Bring me the horizon, Hollywood undead, Architects meg még jó pár ilyen fajta... ez normális? Nem értem hogy lehet szeretni az ilyen zenéket amiben csak üvöltenek. Ez nincs rá rossz hatással?
Igen normális. Főleg, hogy ilyen kis cuki zenéket hallgat.
2021. jan. 30. 13:14
12/27 anonim válasza:
Ezek inkább csak szimplán depis számokat játszanak, nem értem miért lenne rá rossz hatással, mikor a legtöbb tini legbelül eleve ilyen kis "divat depis"(Lásd azokat a tiniket, akik pl. Billie Eilish-t hallgatnak, nem sokkal másabb), de akármennyire is furcsának hangzik, a legtöbb depis emberre pont, hogy fordítva hatnak ezek a zenék, majdnem olyan, mint ha hidegben hideget innál, nem lehűtöd magad vele, hanem fordítva, a szervezeted ellenkezőleg reagál is elkezd melegíteni.
Én is jobban szeretem a rockot meg a metált egyébként, annak minden fajtáját, valahogy jobban átjön a mondanivalója a dalnak. 19/F
2021. jan. 31. 05:37
13/27 anonim válasza:
12: Ez hülyeség. :P Abból a szempontból is, hogy a Slipknot inkább dühös, üvöltős, kapja be a világ, szétverem a lakást zene. Másrészről, attól, hogy valaki rockot hallgat még nem depressziós vagy divat depressziós, ne vizionalizálj gyógyszer túladagolásos meg érvagdosós képeket egy amúgy is szűk látókörű szülő előtt ezzel a tálalással.
2021. jan. 31. 07:33
14/27 anonim válasza:
#13 Ki mondta, hogy feltétlenül depis az, aki rockot hallgat? Viszont az igazság az, hogy a legtöbb tini átesik ezen az "engem senki sem ért meg" korszakon. Az meg, hogy valami dühös, nem jelenti azt, hogy nem lehet depis, a kettő nem zárja ki egymást. A Slipknot-ot egyébként én inkább önsajnáltatónak mondanám.
2021. jan. 31. 09:15
15/27 anonim válasza:
14, a tinik "engem senki nem ért meg" korszakának semmi köze a depresszióhoz.
Innentől a többi is káros, amit írsz, anyuka már így is a zene negatív hatásaitól tart.
(Ami továbbra sincs.)
2021. jan. 31. 11:06
16/27 anonim válasza:
az öcsémtől naphosszat rockzene szűrődik ki, miközben készül a hat emelt érettségijére a színötös bizonyítványához... nem mondom hogy ettől olyan güzü, de biztos nem lett belőle drogos vagy bármi ilyen rémesen ijesztő és szetreotipikus dolog ami szerinted a gyerekedből válhat.
2021. jan. 31. 18:44
17/27 anonim válasza:
Nálunk az egész család szereti a rockzenét, mégis tisztességes, dolgozó emberek a szüleim, én és a tesóim pedig tanulunk/dolgozunk, viszonylag kevés gond van velünk. Ami engem illet, nekem sok lelki bajom van, de azok a gyermekkoromban kezdődő, kora kamaszkoromig erősen jelen lévő, azóta se teljesen eltűnő verbális bántalmazások miatt van, nem azért, mert szeretem a Tankcsapdát, Hooliganst vagy éppen a Sabatont.
2021. jan. 31. 20:18
18/27 Tom Benko válasza:
@12: Depis számok? Yay. Akkor már goth, doom vagy funeral doom metal. Na, azokban van depi.
2021. febr. 1. 18:53
19/27 anonim válasza:
Én örülnék a helyedben hogy a gyermeknek legalább van zenei ízlése(szernény véleményem szerint).
Megnyugodhatsz, nincs rá rossz hatással, sôt semmi baj nincsen vele. Hallgass meg mondjuk egy Tiah-t, 6ix9ine-t. Na azok lesznek rossz hatással nem a rock és metal.
2021. febr. 1. 21:40
20/27 anonim válasza:
Szerintem nincs vele semmi baj. Magam is rock-metál zenét hallgatok már mióta az eszem tudom, mert szüleim is ezt a zenét szeretik. Én meg olyan 16-17 évesen kezdtem hasonló zenéket hallgatni, mint amiket leírtál. Nem gondolom, hogy ettől rossz ember lenne a lányod vagy hogy ez visszatartaná abban, hogy értelmes felnőtt váljék belőle. Nem ezen múlik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!