Mit szólnátok, hogy ha a 18 év alatti gyereketek ezzel állítana oda hozzátok?
szóval a pi-re gondolsz.
azt én is bányászom és sokan mások is.
év végén lesz feleződés, addig kell haladni vele :D
amúgy szerintem hívogass embereket, nekem naponta durván 12 pi jön.
egyébként 16 év a minimum korhatár hozzá, szóval amiatt se kell aggódnod.
a KYC-hez is 16 év a min.
Szerintem ezek a derék gyerekek egyelőre az orrukban bányásznak, és alaposan félreértik, ha kifordítanak a tárnából egy-két megtermettebb "kincset".
Hajrá, kedves kis bányászok, túrjatok csak! :D
Ha tényleg kriptovalutából/kereskedésből szerezte, akkor megdicsérném, hiszen jó pénzügyi érzékei vannak, és ért ahhoz amit csinál. Mivel ő kereste a pénzt, megengedném.
22-esnek: Nem csak egész kriptovalutát lehet venni. Ma néztem, hogy Bitcoinból jelenleg minimum 20 EUR értékben lehet venni. Ez kb. 6-7000 forint, ennyi pedig simán van egy tizenéves gyereknek.
Jajj annyira szörnyű látni, hogy a hozzá nem értő emberek zöld karikába vannak és akik valamelyest is értenek hozzá és az igazat írják le ők pirosba.
Én leülnék a gyerekkel hogy mutassa meg mit csinált, és tanítson meg engem is. Saját legálisan megkeresett pénze arra költi amire akarja. Mikor én voltam 18 alatti anyámék egyszer se kérdezték meg mennyi pénz vam a számlámon, és nem igazán nézték mire költöm pénzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!