Szülők hogy kezelitek a kamaszoknál a hisztit ?
Figyelt kérdés
Ha jól gondolom azért ez néha előfordul a minden napi életben2021. jan. 22. 10:55
1/10 anonim válasza:
Nem figyelek rá, ugyanúgy, ahogy kiskorában sem tettem. Előfordul mondjuk, hogy mondom neki, hogy nem kell a hiszti, menjen nyugodjon le. De általában megy magától és vágja be az ajtót maga után...
14 éves és nagyon kamaszodik most.
2/10 anonim válasza:
Próbáltam fapofával kezelni (belül meg kb meghaltam a röhögéstől) - öcséim vannak, jézusom, eskü, néha jobban hisztiztek, mint egy kamaszlány.
3/10 A kérdező kommentje:
Nem semmi 😂 jöhetnek még történetek.🙂
2021. jan. 22. 14:19
4/10 anonim válasza:
Anyam anno konkrétan leszarta. 🤷🏼♀️
5/10 A kérdező kommentje:
Az igen
2021. jan. 22. 14:43
6/10 anonim válasza:
Anyám minden olyan dolgot hisztinek kezel, amiben nem értünk egyet. Többnyire fölényeskedő ordítással és mártírkodással kezeli.
18l
7/10 anonim válasza:
Első vagyok és nem értem, miért lettem lepontozva. Mi nem tetszett a válaszomban?
8/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom ezt komolyan én mindenkit fel pontoztam
2021. jan. 23. 06:24
9/10 anonim válasza:
még mai napig a sarokban fekszik a pálca
10/10 Homokszem1234 válasza:
Hát szerintem ez nem hiszti csak neki éppen ez a fontos a legjobb ilyenkor az, ha leülsz vele beszélni elmondod miért nem lehet azt amit akar, esetleg egy kompromisszumos megoldást találtok ki. Ilyenkor a legrosszab a ,,mert" válasz. Ha normális az indok úgyis megérti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!