Mit csináljunk ha a testvérem számítógép függő?
Mintha az én testvéremről írtad volna, én is aggódok miatta.
Szerencsére azért vele lehet beszélgetni, tanul is időnként vizsgákra. De a többi ugyanaz amit írtál:(
Szerintem ez nem durva, pedig én rendkívül kritikus vagyok.
Minek fürödjön minden nap? De komolyan, le se izzad, teljesen normális 2 naponta zuhanyozni, csak ebben az országban divat naponta. Szóval ti eljártok munkába, de neki otthon kell lennie, és zavar, hogy elfoglalja magát? Ha a kettes megvan, az jó, a legtöbben erre mennek, nem kell érte piszkálni. Játszik, oké, ha az teszi boldoggá hajrá, ha egész nap scifit olvasna az is rendben lenne, és az is, ha egész nap fekvőtámaszozna.
Az egyetlen ami durva a kiabálás, na azt sürgősen le kell dumálni vele, hogy kezdjen el suttogni, vagy sajátpénzből szigetelje a szobája falait!
Mit lesitek, mikor eszik? Nem kell neki tartalékolni, majd eszi ha marad, ha meg nem, nekiáll ő főzni, ha éhes lesz, vagy féltek hogy elfogy?
Azért ez már túlzás, amit csináltok, egyedül a kiabálásért kellene letolni, de azért nagyon, nem zavarhatja esténként a dolgozókat hangoskodással. Ne a játékra élezzétek ki, hanem erre, ez egy teljesen normális elvárás. Szerencsétlen be van zárva hónapok óta, még jó, hogy megmaradt valamennyi esze.. Sokat javítana a dolgon, ha adnátok neki pénzt és őt küldenétek vásárolni, mert esélyesebb, hogy túlélné a vírust, mint mások, így lenne feladata és ki is mozdulna.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
4es: Igen mi eljárunk munkába ez a dolgunk, vírus ide vagy oda ez a megélhetésünket szolgálja mert ha nem járunk dolgozni nem a koronába halunk bele hanem éhenhalunk.Csavarogni mi sem járunk el. Max szabadtéren futni, de ő azt sem hajlandó. Azért szeretnénk, hogy minden nap tisztálkodjon mert olyan szinten hergeli bele magát a játékba meg ahogy kiabál izzad folyik róla a víz, amúgy is izzadós típus. Ugyanabban a ruhában van éjjel nappal 3 napig is akár. Szerintem ez nem oké. De köszönöm neked is a választ, mindenkinek ment a zöld kéz!
19 éves. Március óta otthon van.
Ha jól értem, akkor nem tanul.
A gond ott van, hogy nagyon ráér a srác.
Amennyiben nem tanul, és otthon szeretne lakni, akkor el kell kérni tőle 40-50e forint rezsit, és nem kell neki sem ruhákat, sem egyéb mindenfélét vásárolni, illetve nem kell fizetni a telefonszámláját.
Ha ennyire rá ér, akkor keressen munkát és legalább tartsa el magát.
Eredmény: lesz saját kereste, megismer új embereket, új közösségeket, megtanulja a pénz és az idő értékét, és rá fog jönni, hogy mennyi időt cseszett el feleslegesen a gépezéssel.
A gond nem a sráccal van, hanem a ti közegetekkel aki hagyta ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!