Miért volna gáz??? Én meg motorozok és nem tartom annak.
18/L
2010. aug. 14. 15:47
13/20 anonim válasza:
Én is robogózok, sőt, imádom.
És az autókat is. Már alig várom a jogsimat.
Sőt imádok gocartozni is.
Akkor ez is gáz?
Mert szerintem nem.
2010. aug. 14. 18:23
14/20 anonim válasza:
nem, nekem is joljönne egy. örülj ha van!!!!!
2010. aug. 15. 16:48
15/20 anonim válasza:
Én egy srác vagyok, de azért válaszolok :)
Szerintem egyáltalán nem gáz...és ahogy így belegondolok a dologba, az ugrik be, hogy milyen jó lenne egy motoros barátnő akivel együtt mehetnénk motorozni :)
15/F
2010. aug. 15. 20:09
16/20 anonim válasza:
:D jaja jólenne nekem is olyan :D azt sem bánnám ha csak robogója lenne :P
2010. aug. 15. 20:22
17/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz...én is lány létemre motorozok..mondjuk nekem egy chopperem van...20. szülinapomra kaptam és imádom...bár jogsi elég nehéz mert ugye először kismotor aztán a többi..de ettől függetlenül imádom:D
2010. aug. 19. 15:15
18/20 anonim válasza:
nem gáz... csak életveszélyes :DDD
Amúgy tényleg nem gáz... én is úgy meglepődtem hogy mostanában egyretöbb copfot látok a bukósisakból kilógni nem csak robogón hanem sportgépeken is...
Szerintem az a gáz, ha egy lány férfias témában próbál okoskodni:) Mint pl motorszerelés... ezt kerüld mert nagy összetűzésekbe keveredsz:D
2010. aug. 20. 11:29
19/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem, aki járt már néhány európai nagyvárosban /Párizs, Barcelóna, Madrid, Bécs stb... az láthatta, hogy ott rengeteg lány motorozik.
Nem csak robogóval, mindenféle kétkerekű járművel.
Sőt akad néhány, egészen egyedi és extrém megoldás is:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!