Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
A lányom 13 éves majdnem 14. És egyszerűen nem nő. Jelenleg 148cm. Már nagyon rosszul érzi magát mert nem nő. Ez mitől lehet. Vigyem el orvoshoz?2020. dec. 26. 08:19
1/14 anonim válasza:
Miért, ha elviszed orvoshoz, akkor az majd megnyújtja? Vagy később megindul, vagy ekkora marad. De mondjuk neked kéne elsősorban nyugodtnak maradni. Ha panikolsz, akkor a gyerek még nehezebben fogadja majd el, hogy ilyen magas. És ekkora emberek is élnek a világon. Örülj, hogy egészséges.
2/14 anonim válasza:
Menstruál-e?
Csak mert én 10 éves korom óta menstruálok, s 11 éves korom óta 4 cm-t nőttem. (19L, 156 cm)
Amúgy a növekedést hormonok szabályozzák. (szomatotrop hormon)
És szerintem megérné megkérdezni egy endokrinológust, hogy valahogy kaphat-e külön növekedési hormont, ha már a teste nem termel. Pár cm-t talán nyerhettek.
3/14 A kérdező kommentje:
Igen. Már menstruál. Több mint 1 éve
2020. dec. 26. 09:44
5/14 A kérdező kommentje:
Én 168, az apja 176
2020. dec. 26. 13:27
6/14 anonim válasza:
Meg simán nőhet. Az én szüleim elég alacsonyak. Apa 165 anya is kb
Én nőként 161 a bátyám 185cm
Nagyszülőte ütött.
Nálatok is lehet valami felmenő aki alacsonyabb
Vagy egyszer csak megugrik
7/14 anonim válasza:
Mindenképpen vidd el orvoshoz! (Endokrinológus) Lehet, hogy semmi különös, de lehet, hogy oka van.
8/14 anonim válasza:
nézesd meg endokrinológussal, pls. ne csessz már ki vele, hogy "ígyisszép" meg "nincssemmibaj" meg "azalacsonylányokaranyosak", hogy aztán fiatal felnőttként majd egyedül küzdjön és keressen még nyitva álló lehetőségeket, hogy kapjon rendes emberformát...
9/14 anonim válasza:
Utolsó, hogy te mekkora idióta vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!