Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Igazam van hogy nem készítek...

Igazam van hogy nem készítek neki?

Figyelt kérdés

Párom fia 13 éves. Ma reggeltöl pizsiben van és gépezik.

Egész nap föztem. 3 fajta ételt ( amiket ö is szeret). Most este kitalalta ö rántott halat kér. Most mosogattam el. Ott van megfözve. Hát nem készítek neki. Ha nem lenne fözve, de van. Direkt olyan amit szeret ö is.

Mondtam neki neki nem állok én már. Erre fel mondta az csak 5 perc.

2020. dec. 20. 22:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Én sem csinálnék külön még egy fajta ételt. Ha meg csak 5 perc akkor süsse meg magának. 13 évesen nem lehet olyan nehéz feladat.
2020. dec. 20. 22:09
 2/11 anonim ***** válasza:
63%

Persze, hogy igazad van. És teljesen jogos visszaszólni, hogy akkor csinálja meg ő magának, ha csak 5 perc.

Amúgy ritka prosztó egy alak! Ha én olyat mondtam volna édesanyámnak (nem nevelőanyámnak!), hogy valamit csináljon nekem, és ha nem akarja, akkor "az csak 5 perc" alighanem úgy lecseszett volna, hogy icipicire összezsugorodom szégyenemben.

2020. dec. 20. 22:17
 3/11 A kérdező kommentje:

Volt hogy csinalltam neki este kaját ( ha az nap nem volt úgy fözve).

Az apja alszik. Gyerek szobában. Éhes kb. De ha az lenne ehetne fött kaját. Van, friss. Még meleg is

2020. dec. 20. 22:20
 4/11 anonim ***** válasza:
87%

Este tízkor akkor se állnék neki halat rántani, ha azon túl szendvics meg müzli az opció.

Mondjuk mi ilyenkor már ágyból tvzünk megfürödve stb, eszünken sincs főzni, sütni, hajnalban kelek melóba.

2020. dec. 20. 22:50
 5/11 anonim ***** válasza:
28%
Sütőbe dobòs, vagy te panìroznàd, olajaznàd? Elsőt megcsinàlnàm, màsodikat nem.
2020. dec. 21. 00:42
 6/11 anonim ***** válasza:
85%

Még a saját 13 éves fiamnak se csinálom meg, főleg ilyenkor már.

Ha nagyon éhes lenne, volna mit ennie. Ne aggódj ezen!

2020. dec. 21. 06:22
 7/11 anonim ***** válasza:
75%
Dehogy csinálnék. Nem vagyok én cseléd...
2020. dec. 21. 06:33
 8/11 anonim ***** válasza:
75%
Csinálja meg magának
2020. dec. 21. 07:13
 9/11 anonim ***** válasza:
21%
Simán megcsinálnám. 26N
2020. dec. 24. 22:12
 10/11 anonim ***** válasza:
66%
majd, ha megéhezik, eszik azt , amit talál. nálunk is volt ilyen saját gyerekeinkkel. egyik se veszett éhen.
2020. dec. 28. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!