Géllakk 14 évesnek?
Lányom betegesen rágta a körmét, kipróbáltunk rengeteg praktikát, kencét stb, de tartósan egyik sem segített. Sokszor már vérzett, érzékeny volt a körme (vagyis ami maradt belőle). És én sem vagyok vak, rettenetesen csúnya is volt a keze úgy.
14 évesen, a 8.-os bankettje előtt rábólintottam, hogy lehessen körme. Nem géllakkja, nem rendes, épített zselés körme! Azóta egyszer sem volt a szájában a keze, pedig ennek már 4 éve. Havonta 3-4 hetet pihenteti, de egészségesek és erősek a körmei, úgyhogy nem ment tönkre ettől. Ahogy a lányom sem lett ettől ribi.
Vicces, hogy egy "körmös" ennyire szűklátókörű és ocsmány szájú. Még, hogy ezért találták ki a géllakkot ... Istenem:D
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Nem gondoltam, hogy ekkora “botrány” lesz ebből.
Lányom azért szeretné a géllakkot, mert hiába tudja ügyesen megcsinálni magának (jobb kezében még segítek is, ha kell), a zongorázás, lovaglás és körömrágás miatt egy napig sem marad meg neki. Ideje sincs lakkozgatni és szárítgatni (tanulás, gyakorlás, különórák). Egyszeri alkalommal szeretné, hogy tényleg szép legyen a körme karácsonykor és a szülinapján (karácsony után van). Megbeszéltük, hogy nem lesz hosszabb a körménél és valami pasztell színt választ.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!