Géllakk 14 évesnek?
De most miért baj, ha a géllakkot kell leszedni? :D
Nyilván manikűrös megcsinálja neki 3 perc alatt géppel, nem otthon kell vele szenvednie a 400 forintos reszelővel.
Nem tudom miért ilyen érthetetlen a hozzáállásom.
Mint említettem van mükörmös végzettségem.
A gel lakk nem ördögtől való dolog, de ELFOGLALT, FELNŐTT nők életének a megkönnyitésére szolgál, mert nem kell naponta kilakkozni a körmüket, nem pattog le, stb.
Egy 14 éves tininek viszont van erre ideje, csinálja meg nyugodtan otthon körömlakkal.
A szépen lakkozott köröm pontosan ugyanúgy néz ki, mint a gel lakk, illetve kicsit vékonyabb a lakk, úgyhogy még szebben is néz ki.
A reszelés, csiszolás egyébként rongálja a körömlemezt, más kérdés, hogy idővel úgyis lenő a köröm, de azért pár hónap kell hozzá.
Szóval nem az a véleményem, hogy nem gel lakkoztathat valamilyen erkölcsi okból, hanem egyszerűen felesleges egy 14 éves iskolás lánynak.
A banki alkalmazottnak, vagy egyéb irodai dolgozónak kifejezetten ajánlom!
Hát nem tudom...
Aki ennyire ellene van ennek a dolognak én azt nem értem. Amikor én 14 éves voltam, nekünk nem engedték az iskolában és CSAK EZÉRT NEM VOLT. Nekem mindig is megengedték a szüleim és ha 14 éves lesz a lányom én is meg fogom neki engedni. Ha neki ez a szíve vágya nem értem, miért ne lehetne, ha az iskola sem korlátozza ebben?
Bármilyen színt megengednék neki.
23/N
26-os, azért remélem a vendégeidet nem ilyen felfogással várod:D Hogy hozzád biza csak az elfoglalt felnőttek járhatnak, mert különben ejnye-bejnye lesz:D
Azért ne vicceljünk már, hogy otthon, ügyetlen kézzel kimázolt köröm ugyanolyan szép és tartós, mint a géllakk.
28 nem tartós a körömlakk, viszont nagyon szépen ki lehet festeni, ha nem vagy ügyetlen. A gel lakk mindenképpen vastagabb lesz és emiatt sok esetben csúnyább is, mint a körömlakk, de a tartóssága miatt megéri annak aki mondjuk háztartást is vezet és nem akarja, hogy 1 nap alatt lepattogjon a lakk.
Amúgy ezért találták ki a gel lakkot és véletlen se azért, hogy egy szülinapi buli miatt gel lakkozzunk.
De egyébként nekem mindegy, felőlem a 8 évesnek is lehet gel lakkja, ha olyan hülye anyja van, hogy nem fogja fel mire való, nem az én dolgom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!