12/F Nem bírok magammal! Ez normális az én koromban?
Igen, teljesen normális.
Általában a veled egykorú lányok is az idősebbekért rajonganak, de persze van kivétel, és van olyan is aki lesz'rja még a pasikat.
Lehet, hogy én vagyok a maradi... Nem azt mondom, hogy nem normális, mert sajnos az. Hiszen a mai lányok és fiúk is előbb érnek, mint mondjuk 20-30 évvel ezelőtt.
Nagyon "érdekesnek" tartom, hogy ennyi idősen már barátnőd volt/ van. De igaz, ez a Te dolgod, ebbe nem lehet beleszólásom...
Nekem még nem volt "pasim". Lehet, hogy ez "ciki", de engem nem érdekel. Én várok. Én nem egy "pasit" szeretnék, akinek semmire sem vagyok jó, esetleg csak 1-2 hétig, hanem egy BARÁTOT, aki meghallgat, akivel megoszthatom a gondolataimat, és aki szeret.
További szép napot kívánok Mindannyiótoknak!
Nekem pont fordítva. Éppen a "kislányok" tetszenek (10-11év), pedig elég korán ért meg a testem, szőrzetem.
F14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!