Nincs rossz hatással a szexuális fejlődésükre ha egy szobában laknak?
Figyelt kérdés
Ha egy fiú-lány kamasz testvérpárnak közös szobája van, az nem lesz negatív hatással a szexualitásukra?2020. okt. 10. 12:44
11/18 anonim válasza:
Én 18 éves koromig egy szobában voltam a 7 évvel fiatalabb öcsémmel, ráadásul az ágya is iszonyat közel volt, olyan kicsi volt a szoba, mintha egy ágyban aludtunk volna. A szexuális életemre nem volt semmilyen hatással, de a lelkire igen, mert teljesen megutáltuk egymást és azóta is a létező legnagyobb távolságot tartom tőle. Persze nyilván vannak olyan testvérpárok, ahol ez nem rontja el a jóviszonyt, de nekünk egy életre elegünk lett a másikból. Évek óta nem beszéltem vele, mióta elköltöztem otthonról. Így van ez rendjén nálunk.
12/18 anonim válasza:
Csak szólok, hogy egy generációval korábban ez teljesen természetes volt. Rengetegen laktak kétszobás társasházi lakásban két gyerekkel. És akkor is előfordult, hogy különböző neműek voltak a gyerekek.
13/18 anonim válasza:
#Goldmund, te mindig olyan unszimpatikus válaszokat adsz😀 Oké, “természetes” volt akkor. De vajon egészséges is? Normális is? Azért, mert valami régenisúgyvót, nem jelenti azt, hogy az elfogadható, örömteli, normális dolog volt. Tudom, hogy nehéz a begyepesedett kádáristáknak, de ideje lenne felkelni a sötét középkorból.
14/18 anonim válasza:
Nyilván kellemesebb, ha minden gyereknek jut külön szoba, de az, hogy valami kényelmetlen, abból nem következik, hogy a személyiség (szexuális) fejlődésére rossz hatással is lenne.
Márpedig a kérdés erre vonatkozott.
15/18 anonim válasza:
Ismerek olyan 4-5 tagú családokat akik egy garzonban laknak.Semmi probléma nincsen a szexuális fejlődésükre.
16/18 anonim válasza:
csak annyit tudok mondani hogy nekem is bátyámmal kellett osztanom egy szobát, 4 évvel idösebb volt. 12 voltam amikor rajtam probálta ki az összes perverzióit.
17/18 anonim válasza:
és régen, mikor a Szülőkkel három-négy gyerek aludt egy szobában?
18/18 anonim válasza:
2 évvel fiatalabb öcsémmel 16 éves koromig egy szobában laktam 12 négyzetméteren. A legnagyobb gondom az volt, hogy mindig nekem kellett mennem a barátnőimhez ha valami csajos dolgot akartunk csinálni. Nem érzem, hogy szexuálisan zavart volna a jelenléte.
Egymás előtt öltöztünk, a maszturbálás miatt sem volt köztünk feszültség. Elintéztük éjjel a takaró alatt. Viszonylag sokat beszélgettünk, szerintem ennyi a titok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!