Normális ez ilyen korán? =/ (többi lent)
A biológia könyv vagy bármilyen felvilágosító könyvecske arra tökéletesen megfelel,hogy az ember tudja,hogy mi micsoda és az elméletet is tudja.De gyakorlatban is tudni kell.Többször olvastam már az oldalon,hogy a maszturbáció azért jó dolog,mert megismerjük a testünket a gyakorlatban is.Tudjuk,hogy mi esik jól nekünk,mit szeretünk mi,így könnyebb lesz a párunknak a későbbiekben ha ki akar elégíteni,mert a kommunikáció a szexben is fontos.Amit Te csináltál,az a maszturbáció.Teljesen természetes,ez nem csak divat.
És akkor itt egy rövidke kérdés az előttem válaszolóhoz:A maszti mióta divat?Régen is masztiztak a fiatalok csak úgy mint most mi,csak akkor valószínűleg nem esett sok szó erről.
Tehát nem baj,hogy masztizol.Ha élvezed csináld,de óvatosan.Mindig moss kezet előtte és a hüveelyedbe nehogy feltegyél valamit az ujjadon kívül,mert beszorulhat és az kínos.
15/L
Köszönöm, az utolsó hűrom válaszolónak(:
Nagyon rendesek vagytok. Az első kettőt nem értem én nem divatból csináltam, mert még nem is hallottam róla..=/
Salala salala: köszi!! már olvastam miket írsz másoknak, és tökre rendes vagy ;)
Az utolsónak: Fertőzésem volt, és valami mikogal-t kaptam rá. 1% os.
És mégegyszer köszönöm (:
Teljesen normális és nem is korai. :)
(Én pl 11 évesen kezdtem...)
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!