#20 És mi garantálja azt, hogy ha heteró szexuálisak akkor lesz unoka?
2021. ápr. 10. 18:10
22/28 anonim válasza:
Nem szólnék bele, azzal van akivel szeretne, én pedig ugyanúgy szeretném és támogatnám.
2021. ápr. 10. 20:04
23/28 anonim válasza:
Szeretnék találkozni a párjával, hogy megismerjem, és megnyugodhassak, hogy rendesen viselkedik vele. Ugyanezt szólna hetero kapcsolatra is. A korkulonbseg miatt is, meg amúgy is.
2021. ápr. 10. 22:36
24/28 anonim válasza:
20-as... Hogy mi? Tehat ha van gyermeked nalad alapveto kovetelmeny, hogy legyen unokad is mindenaron? Lehet, hogy nem egeszen igy ertetted, de most nekem nagyon ez jott le a hozzaszolasodbol. :)
Egyebkent a kerdesre valaszolva, nyilvan nem orulnek neki es kellene ido megszokni a helyzetet, de nagyon szeretem a lanyomat es ez sosem valtozna. Mindenben segitenem, akkor is ha kiderulne ilyesmi.
2021. ápr. 11. 08:14
25/28 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavarna. Az ő döntése és dolga, ha a lányokat szereti.
2021. jún. 16. 10:58
26/28 anonim válasza:
Nem örülnék neki.
Egyelőre ott tartok, hogy pár hónapja, amikor a lányom úgy jött haza az oviból, hogy óvónéni azt mondta neki, hogy szerelmes a Hannába, akkor felvilágosítottam, hogy válaszon csak inkább egy helyes kisfiút.
Tudom, hogy 15 évesen már nem befolyásolhatom, hogy kit választ.
Egyelőre azonban először a normális hetero kapcsolatot ismertetem meg vele. Hisz azt látja a környezetében is (egy meleget se ismerünk).
Úgyis megismerteti majd a média a többi változattal. De azzal még ráér 6 évesen.
2022. márc. 13. 22:36
27/28 anonim válasza:
A korkulonbseg miatt kicsit zavarna, hiszen az a lány már lassan egyetemre megy, vagy dolgozni kezd, míg az enyém épp csak elkezdte a középiskolát. Félnék, hogy így túl hamar felnőtté válik, kimaradnak a gondtalan tini évek. Persze ez nem törvényszerű, csak benne van a pakliban. De nyilván az is, hogy tart pár hónapig ez a kapcsolat, aztán lesz másik. Nem tiltanam (annak úgysincs értelme), de azért jobban örülnék, ha olyannal jönne össze, aki korban közelebb van hozzá. Ennyi idoseknel sok tud lenni ez a három év, még ha később már nem is lenne az.
2022. márc. 14. 09:15
28/28 anonim válasza:
Őszintén? Csalodnek mert nem hetero de ezt nem mutatnam ki fele. Elfogadnam és támogatnám. Számomra ez nem a norma de azt szeretném hogy ha a lányom boldog lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!