Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Heves indulatból csúnyákat...

Heves indulatból csúnyákat mondtam ma a 16 éves kishúgomnak. 30 éves vagyok. Azóta ezerszer bocsánatot kértem. Ti mit csinálnátok még? Szerintetek el fogja tudni felejteni?

Figyelt kérdés
Olyanokat mondtam neki, hogyha az én gyerekem lenne, a haján húzva söpörtetném fel vele az utcát, meg hogy kúrogassa magát, akivel akarja Nagyon de nagyon megbántam :(((( Aztán mikor ráeszméltem, hogy beszélek vele, sírva fakadtam és bocsánatot kértem tőle többször is. Öleléssel fejeztük be ezt az egészet, de még mindig nagyon nagy lelkiismeret-furdalásom van. Ez volt az első eset, hogy kiabáltam vele. Ő nekem azt mondta, hogy elfelejteni nem tudja, de hogy megbocsájt és szeret. Szerintetek akkor ezt hogy értsem? Hogy benne marad és már nem fog tudni bennem megbízni?
2020. aug. 31. 15:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
35%
6-os és 7-es nem tartom szépnek, hogy ráfogtok egy másik sztorit ismeretlenül egy másik emberre. Én is 30 felett vagyok és nekem is van egy 15 éves húgom. Ha most kiírok egy hasonló kérdést, akkor rám is fogtok egy másik sztorit ami talán hasonlít az én kérdésemhez? Sok időtök lehet, hogy képben vagytok minden kérdéssel. De lehet, ti vagytok a kamaszok. Nyugi holnaptól iskola.
2020. aug. 31. 17:32
 12/16 anonim ***** válasza:
75%
11-es, nèzd meg, teljesen azonos a kèt szöveg felèpìtèse.
2020. aug. 31. 17:36
 13/16 anonim ***** válasza:
25%
12-es nem hiszem. Itt senki nem mondott el senkit fűnek fának. A kérdező csupán mondott ma egy nem szép dolgot a húgára, amit megbánt, ennyi. És itt nem is a terhességi teszten van a lényeg. Kedves kérdező, ne figyeld a másik kérdést. Szerintem a húgod szeret téged, ha így reagált. Velem is megesett, hogy olyat mondtam a családtagjaimra, amit nem gondoltam komolyan. Max. azt ajánlanám neked a közeljövőben, hogy a lelki nyugalmad békéért ha mérges vagy, először vonulj ki, gondold át a dolgokat és utána lehet nem mondasz majd csúnyát. Az egyik válaszolónak igaza van. Az élettől annyi pofont fog még kapni, hogy azok mellett erre már emlékezni sem fog.
2020. aug. 31. 17:43
 14/16 anonim ***** válasza:
76%

szerintem amennyiben nem te neveled, es csak evente parszor latod, nincs jogod vele igy beszelni, kvazi nincs kozod a dolgaihoz,barmilyen rosszul hangzik ez.

ha aggodsz erte, azt mashogy kellett volna kozolni, felnottkent kezelni (meg ha nem is az, hatha ezaltal megnyilik elotted), elmondani az aggodalmaidat, es hogy tamogatod ha segitsegedre szorul.

2020. szept. 3. 18:55
 15/16 anonim ***** válasza:
62%
Egy 16 éves kislány posztjáról értem ide... Az egész család ide jár panaszkodni anyu teso es te is? 😂😂
2020. szept. 15. 16:59
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

Azért ahogy ismeretlen emberekkel bantok sem szép dolog

Csakmert valaki egydologban kicsit fura attól még az egész élete nem az és lehet jó ember

De ennek ellenére ti vádoltok mindenkit és ráfogjátok más olyan emberekre akit nem is ismertetek soha és remélhetoleg nem is fogtok..

2020. dec. 10. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!