Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy beszéljem meg anyummal?...

Hogy beszéljem meg anyummal? Miért mondják hogy egy 14 évesnek még nem való pasi?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki nagyon tetszik és én is tetszem neki.Van esély rá hogy járni fogunk.De anyum nagyon ellene van hogy legyen barátom.Hisz jön a suli is most megyek középiskolába.És megférne a 2 dolog egymás mellett.Nekem a tanulás most fontosabb ezt észben tartom.És mindjárt jön a szöveg,hogy 14 évesnek minek pasi,majd 16 évesen nem kell elkapkodni...erre én azt felelném hogy de csak szeretném tudni hogy milyen is ha van valakinek barátja.És akkor az jön hogy majd pár év múlva megtudod nem kell elsietni.De én szeretem azt a srácot.Nem fogok lefeküdni vele 2 hét,pár hónap után.Lehet hogy nemis fogok lefeküdni vele.Nem vagyok ennyire ostoba.Csak egy kis tapasztalatot szeretnék.
2010. aug. 5. 17:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
54%
14 évesen már réges rég itt az ideje,hogy meg tudd milyen ha együtt vagy valakivel:)
2010. aug. 5. 18:30
 12/17 anonim ***** válasza:

Tessék, parancsoljatok, ezt a kérdést én tettem fel, és elég egyértelmű válaszok érkeztek. Egyébként 2. vagyok. :

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..

2010. aug. 5. 18:59
 13/17 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem itt az a baj, meg a mai 14 év körüli korosztállyal kompletten, hogy a szex egyáltalán szóba kerül.

"Nem fogok lefeküdni vele 2 hét,pár hónap után" - ez azt sugallja, hogy utána viszont igen, hajlandó lennél rá. És egy 14 éves gyerek szerintem még ne gondolkodjon ilyenen!

Szerintem lehet barátod, de 14 évesen még csak séta, kézfogás, csók, beszélgetések, nevetések. És a szex még csak szóba se kerüljön, petting se. Szerintem.

2010. aug. 5. 20:14
 14/17 A kérdező kommentje:

szex ráér 16-17 évesen

és a járás alatt arra gondoltam amit az utolsó válaszoló írt

2010. aug. 5. 20:33
 15/17 anonim ***** válasza:

Én is 14/L vagyok, most jöttem össze a legelső barátommal.

Anyunak elmondtam, hogy randizni megyek, elmeséltem mindent, megbízik bennem, hogy nemcsinálok semmi hülyeséget.

Szerintem nem teszek azzal senkinek semmi rosszat, hogy jól érzem magam egy fiúval, és legalább tapasztalatot is szerzek a későbbiekre. A barátom 17 éves, de csóknál tovább nem jutottunk, és egyelőre nem is fogunk.

Amiket most leírtam, mondhatod anyudnak is érvként, és kérd meg, hogy bízzon meg benned :) Ha összejön, aztán a sulira ugyanúgy figyelj, és akkor nem lesz gond :)

Én is nagyon régóta vártam rá, hogy valaki szeressen, megértem a helyzetedet :) sok szerencsét!

2010. aug. 5. 23:17
 16/17 A kérdező kommentje:

köszi

egyébként 1 hónap múlva 15 éves leszek

2010. aug. 6. 08:49
 17/17 anonim ***** válasza:

18:30-asnál a pont.

"Forrongó élet" Jézus, ez nem a Harlem, emberek! 16 éves srác vagyok. A sok felnőtt most osztja, hogy ez így hülyeség, meg úgy, közben meg elfelejtik, hogy az ő generációjuknak köszönhető, hogy most itt tart a fiatalság ( gondolok például a TV-re ), engem a szüleim nevelnek, nem a TV, s milyen érdekes, én 13 évesen csókolóztam először, 14 évesen voltam először lánnyal, és mégis itt vagyok, ragyogok. Imádok élni, imádom a lányokat, és mégis kordában lehet engem tartani. "A nagy lázadó kisgyerek" mégsem olyan rossz ember. Attól, hogy kvára nem láttok bele a fiatalok életébe, még nem pusztultak ki a rendes gyerekek! Talán kevesebbet kellene dolgozni, többet kéne törődni a gyerekkel, és nem lenne annyi kis pláza cica ;) Hoppáré, felnőttkéim :)

Kedves kérdező! Édesanyádnak mondd meg nyugodtan, hogy te ezt szeretnéd, ha szeret - márpedig szeret -, akkor megérti. Sok boldogságot kívánok! :)

2010. aug. 8. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!